Ga direct naar: Hoofdinhoud
Boolin': Freddie Konings + Miggs de Bruijn + Marou
15 jun 2024
za 15 jun 2024
afgelast
club card

Boolin': Freddie Konings + Miggs de Bruijn + Marou

Hét concept in Eindhoven waar je de beste NL hiphop kan ontdekken

Wegens productionele redenen gaat Boolin’ niet door. Ticketkopers krijgen hun geld terug via Ticketmaster.

 

BOOLIN’ IS BACK! Boolin’ is al enkele jaren hét concept in Eindhoven waar jij de beste NL hiphop kunt zien voor een gunstige ticketprijs. En ook dit keer is de line-up weer fire.

Freddie Konings

Toen we de Antwerpse rapper benaderden voor een show bleek dat Freddie Konings nog nooit in Nederland opgetreden heeft! Daar moet dus snel verandering in komen. De granaat uit Chossellonië gaat als een trein in zijn thuisland. Hij bracht al meerdere mokerharde platen uit, waarvan zijn laatste ‘Respect The Pain 1’ misschien wel zijn beste is. Freddie heeft bars voor days, maar wat hij nog meer heeft is energie om elke zaal te veranderen in 1 grote pull-up. We zien je in de moshpit. “WE ZIJN OP GAS GEEN HANDREM!”

boolin sq

Miggs de Bruijn

Is er nog iemand wie we moeten uitleggen who the fuck Miggs de Bruijn is? De local legend gaat al meer dan 10 jaar mee, heeft al meerdere 101Barz geslayed en zo’n beetje alle zalen en festivals van Nederland al kapotgemaakt. Toch kwam dit jaar pas zijn debuutplaat uit! ‘Pieken en Dalen’, uitgebracht op Zware Jongens Records, laat horen dat Miggs na al die jaren nog niet op zijn retour is. Geïnspireerd door Afrobeats en zijn Congolese roots is er een shift in zijn sound te horen, maar Miggs rockt het als vanouds. En dan heeft hij nu ook nog een dikke viral te pakken met dé kampioenstune voor ons PSV. “Rood wit in mijn DNA, coach die mannen net Peter Bosz”  

miggs

Marou

De aanstormende Marokkaans-Nederlandse rapper Marou viel ons op door zijn consistente tunes op Spotify, Tiktok en YouTube. Vandaag is de eerste keer dat je hem live in Eindje kan bewonderen.

marou

Alvast een locker reserveren?

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12