Ga direct naar: Hoofdinhoud
vr 16 feb 2024
club card

Boolin': Nelcon

+ Q'n + Hiltje + Esumi + Boolin DJ's

Boolin’ is een Eindhovens collectief dat ooit is ontstaan vanuit het gemis naar hiphop evenementen die ‘hun’ muziek draaien. Sinds 2019 zijn ze uitgegroeid tot een vaststaand collectief. Zo hebben ze diverse uitstapjes gemaakt met het dj-team naar festivals, en hebben ze shirts gemaakt in samenwerking met Eindhovens kledingmerk Teams Up. Nu zijn ze ready voor een nieuwe turn-up.

Tijdschema

20:00 Deuren open / Boolin' DJ's
20:30 Esumi
21:10 Hiltje
21:50 Q'n
22:30 Nelcon

DJ's: Boolin' 

Nelcon

Rapper Nelcon is geen onbekende meer in de scène. Vorig jaar bracht hij zijn album ‘H.I.G.W.I.M.’ uit via label Burning Fik, vol met frisse bangers. Zijn geluid kun je omschrijven als intens maar warm, uniek en experimenteel. Een onorthodoxe flow en aanstekelijke energie, en live is hij nóg beter. Eerder kon je hem in Eindhoven al checken tijden Hit the City in Het Stroomhuisje. 

Nelcon

Q'n

Q'n is een verbastering van Koen. Maar ook een alter ego, een pseudoniem én bovenal een artiest. “De enige manier waarop ik dingen een plaats voor mezelf kan geven, is door het van me af te schrijven”, zegt hij. Grimmige tonen, onverwachte beatwisselingen en duistere synthesizers onder zijn kenmerkend hese stem en Brabantse tongval zijn daarbij eerder regel dan uitzondering op zijn album SINUS. De artiest - getekend bij 162Records - is eerlijk, persoonlijk en onzeker, maar is niet bang om die gevoelens te delen op het podium.

Q'n

Hiltje

Hiltje is een 19 jarige opkomende artiest uit Eindhoven die zich afgelopen jaren heeft ontwikkeld in de underground scene van Nederland. Hij heeft zich aangesloten bij het collectief Bigboyshyt en op 6 Januari 2023 bracht Hiltje zijn eerste debuut album uit.

Hiltje

Esumi

Esumi is een allround creative, met een passie voor dingen maken. Of het muziek is kleding of video’s. Ze wil anderen graag inspireren en haar visie delen. Ze heeft een unieke stijl in beatkeuze en flow.

Esumi

Alvast een locker reserveren?

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12