Ga direct naar: Hoofdinhoud
The Amity Affliction
19 jan 2023
Ticket€28.5
do 19 jan 2023

The Amity Affliction

+ Fit For A King + Gideon + Seeyouspacecowboy
18:45 Zaal open om 18:00
Grote zaal
Ticket€28.5
the amity affliction header

The Amity Affliction brengt metalcore op z’n best. De Australiërs zijn inmiddels een begrip in de metalwereld door hun bloedeerlijke teksten en brute emotie, om over hun liveshows nog maar te zwijgen. Ruim drie jaar geleden stonden ze voor het laatst in Eindhoven en in de tussentijd zijn ze uitgegroeid tot een volwassen band die de verscheurende screams van zanger Joel Birch en clean popvocalen van Ahren Stringer moeiteloos weet te combineren. Zo ook op het meest recente album Everyone Loves You… Once You Leave Them (2020), die ze nu toch eindelijk live kunnen spelen. 

 

Veelzijdige metalcore/hardcore package

Deze tour brengen ze de melodische hardcore punkers van Counterparts met zich mee om fans te voorzien van zowel emotionele en meezingbare anthems als moshpits. De Amerikaanse bands Gideon en Seeyouspacecowboy maken deze veelzijdige metalcore/hardcore package compleet.

Verplaatste show

Let op: dit is het verplaatste concert van zaterdag 8 oktober. Kaarten voor de nieuwe datum blijven geldig, je hoeft hier niets voor te doen. Ticketkopers hebben een persoonlijk bericht ontvangen.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12