Verplaatst

Polly & Bruce


Albumpresentatie 'Acid Love'


Polly & Bruce

Het kabinet heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Eén van deze maatregelen is een verbod op evenementen, festivals en concerten in heel Nederland tot en met 31 mei 2020. In navolging van dit besluit, zal Effenaar tot 1 juni gesloten zijn. 

Concerten die in die periode gepland staan worden zoveel mogelijk verplaatst. Bij het verplaatsen van concerten blijven tickets geldig voor de nieuwe datum. Over de mogelijkheid om bij afgelaste of verplaatste concerten je geld van je reeds gekochte ticket terug te krijgen, volgt later meer informatie. 

We zijn druk bezig om verschillende opties uit te werken. Het zijn uitzonderlijke tijden voor iedereen. We proberen om deze crisis zo goed mogelijk het hoofd te bieden, zodat we straks allemaal weer van live muziek kunnen genieten zoals we dat gewend zijn. We hopen op je begrip en vragen je om ons wat tijd te geven om zaken in goede banen te leiden. Voor de actuele stand van zaken omtrent het retourneren van tickets verwijzen we je graag naar https://www.effenaar.nl/tickets. Deze pagina zullen wij updaten zodra er meer bekend is.

Jazeker, want zo heet het eerste Polly & Bruce album dat vanavond gepresenteerd wordt door Samina Hanssen en Woody Veneman. De alt-country songs hebben dan misschien een basis in de folk en Americana wateren, er zoeven ook talloze flarden wave en indie op de achtergrond voorbij. Hun prachtige samenzang laat je bijna vergeten dat de twee verhalen over donkere issues als lust, break ups en overspel, maar juist dat is de perfecte balans in dit ‘huwelijk’. Als deze show minstens zo mooi wordt als hun uitverkochte debuut in De Knop, dan zitten we er warm bij vanavond...


Deze show is onderdeel van Dim Stars; een nieuw initiatief van Eindhovense organisators en liefhebbers die de beste country, folk en roots selecteren in een overzichtelijke agenda. Via Facebook blijf je bovendien op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van 'Premium Roots, Folk & Americana'.

Polly & Bruce - Body Builder HD
Polly & Bruce - The Actor and the Ladykiller (Live)