Verplaatst

Fu Manchu


30th Anniversary


+ TankZilla + Electric Citizen


Fu Manchu

Het kabinet heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Hierdoor kan deze show helaas niet plaatsvinden. De show is verplaatst naar 13 oktober 2021. Kaarten voor de originele datum blijven geldig. Je hoeft hiervoor niets te doen.

Ben je verhinderd op de nieuwe datum? Binnenkort krijg je een mail van onze ticketpartner Ticketmaster waarin je de keus krijgt om de waarde van je oorspronkelijke ticketprijs (inclusief servicekosten) om te zetten naar een voucher. Deze voucher kun je gebruiken bij de aanschaf van tickets voor andere programma’s in de Effenaar. Heb je het bedrag van je voucher niet volledig besteed en is de termijn van de voucher verstreken? Dan wordt het restbedrag automatisch naar je overgemaakt.

Het is ook mogelijk om het ticketgeld te doneren of je geld terug te vragen. Voor meer vragen omtrent deze regeling kun je hier terecht: https://www.effenaar.nl/faq-voucherregeling-coronavirus

Voor de actuele stand van zaken omtrent het coronavirus en wat dat betekent voor je bezoek aan de Effenaar vind je op https://www.effenaar.nl/…/coronavirus-wat-betekent-dat-voor… . Deze pagina zullen wij updaten zodra er meer bekend is.

Dit is er eentje om bij voorbaat al in te lijsten. De stonerkoningen van de Californische woestijn komen laten horen dat zij na dertig jaar nog altijd de dikste riffs ownen, de beste fuzzpedalen intrappen en de meest heavy stonerskatepunk produceren. Fu Manchu viert hun dertigste verjaardag met deze tour en een nieuw album. Lang zullen ze leven en gas zullen ze geven! 

TankZilla
Ons eigen tweekoppige rockmonster komt de slingers alvast ophangen met grote gebaren op gitaar en drums. Ex-PPSR frontman Peter van Elderen weet samen met drummer extraordinaire Marcin Hurkmans steeds beter de weg te vinden naar less is more and the bigger the better. TankZilla is een monster van een pantservoertuig! 

Electric Citizen
Zijn we er dan? Nee, want de Fu's nemen op hun feestelijke tour ook nog de landgenoten van Electric Citizen mee. Denk Coven, denk The Devil's Blood, denk Lucifer, dan weet je wat voor female fronted hardrock we in huis halen. Klasse 'A' spul!

Fu Manchu - The Action is Go (1997) - Full Album
Fu Manchu - Saturn III (live Dynamo festival 1998) VIVA TV Germany
TankZilla - Mopar
Electric Citizen - Misery Keeper (DYESS)