Verplaatst

Popquiz Marathon


Popquiz Marathon

Het kabinet heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Eén van deze maatregelen is een verbod op evenementen, festivals en concerten in heel Nederland tot en met 31 mei 2020. In navolging van dit besluit, zal Effenaar tot 1 juni gesloten zijn. 

Concerten die in die periode gepland staan worden zoveel mogelijk verplaatst. Bij het verplaatsen van concerten blijven tickets geldig voor de nieuwe datum. Over de mogelijkheid om bij afgelaste of verplaatste concerten je geld van je reeds gekochte ticket terug te krijgen, volgt later meer informatie. 

We zijn druk bezig om verschillende opties uit te werken. Het zijn uitzonderlijke tijden voor iedereen. We proberen om deze crisis zo goed mogelijk het hoofd te bieden, zodat we straks allemaal weer van live muziek kunnen genieten zoals we dat gewend zijn. We hopen op je begrip en vragen je om ons wat tijd te geven om zaken in goede banen te leiden. Voor de actuele stand van zaken omtrent het retourneren van tickets verwijzen we je graag naar https://www.effenaar.nl/tickets. Deze pagina zullen wij updaten zodra er meer bekend is.

Op woensdag 20 mei vindt dit jaar opnieuw de Popquiz Marathon in Eindhoven plaats. Er kan op diverse locaties door de stad gespeeld worden met verschillende rondes die allemaal een eigen thema hebben. Of je nu een 90s-fan bent of alleen van Nederlandstalige muziek houdt, er is altijd ergens een ronde waarin je kunt uitblinken. 

Tussen 19.00 uur en 20.00 uur kunnen de vouchers bij de Effenaar omgewisseld worden voor een stempelkaart en een startpakket voor het gehele team. Er is genoeg tijd om aan zeker vier tot zelfs wel zes rondes deel te nemen. Elke ronde op elke locatie is anders en je kan dus helemaal je eigen quizparcours samenstellen zonder dat je twee keer dezelfde vragen krijgt voorgeschoteld. 

Alle punten worden keurig bijgehouden en rond middernacht wordt in de Effenaar het winnende team bekend gemaakt. Je kunt de quiz alleen winnen als je aan minimaal vier rondes op drie verschillende locaties hebt meegedaan.

EARLY BIRDS VOORSPRONG 

RONDEUITLEG 
Wil je voor je aan de Popquiz Marathon begint al weten waar elke ronde over gaat? Uit de vage quiztitels in het blokkenschema is vaak weinig op te maken en je kunt ineens bij een supermoeilijke ronde komen te staan. Voorkom verrassingen en zorg dat je de superhandige ronde-uitleg ontvangt! Bestel je ticket én stuur een mailtje met je ticketnummer + EINDHOVEN uiterlijk 12 maart naar info@popquizmarathon.nl. En natuurlijk dat je de ronde-uitleg wil ontvangen. Dan ontvang je twee dagen voor de Popquiz Marathon de uitleg over alle rondes, zodat je precies weet wat je te wachten staat. Daarmee heb je meteen een grote voorsprong op je concurrenten! 

OEFENQUIZZEN 
Ook dit jaar is er weer een wekelijkse oefenquiz om jullie te helpen bij de training voor de Marathon. Wil je die ook ontvangen? Meld je dan met je ticketnummer + EINDHOVEN aan via info@popquizmarathon.nl! De eerste oefenquiz verschijnt op 12 maart, dus hoe eerder je een ticket koopt, des te meer oefenquizzen je zal ontvangen.

SPELREGELS 

– Per team heb je één deelnamebewijs nodig
– Een team mag uit maximaal 5 personen bestaan
– Een team kan alleen meedoen met een geldige stempelkaart
– Elk team moet aan minimaal 4 rondes op 3 verschillende locaties hebben meegedaan om te kunnen winnen
– Als een team aan meer dan 4 rondes heeft meegedaan, tellen de laagste ronde scores niet mee
– Het gebruik van telefoons en/of computers is ten strengste verboden, dus geen Shazam of Soundhound!!
– Alleen teams die hun (volle) stempelkaart voor 23:40 uur inleveren bij de Effenaar, maken kans op de overwinning
– Het team dat een ronde wint krijgt 10 bonuspunten. Het loont dus de moeite op zoek te gaan naar de rustigste locaties.

TICKETS & INFO 

Een teamticket is geldig voor een team van maximaal 5 personen en kost € 30,- (incl. servicekosten). Voor meer informatie over de quizzen, locaties en tijden: www.popquizmarathon.nl/eindhoven