Verplaatst

Eefje de Visser


Eefje de Visser

De parel van de Nederlandse indie-pop.

Het kabinet heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Hierdoor kan deze show helaas niet plaatsvinden in de Effenaar. De show is verplaatst naar 30 oktober 2020 in het Klokgebouw, daar kunnen we plaats bieden aan 1000 personen, seated volgens alle RIVM richtlijnen. Kaarten voor de originele datum blijven geldig. Je hoeft hiervoor niets te doen.

Ben je verhinderd op de nieuwe datum? Binnenkort krijg je een mail van onze ticketpartner Ticketmaster waarin je de keus krijgt om de waarde van je oorspronkelijke ticketprijs (inclusief servicekosten) om te zetten naar een voucher. Deze voucher kun je gebruiken bij de aanschaf van tickets voor andere programma’s in de Effenaar. Heb je het bedrag van je voucher niet volledig besteed en is de termijn van de voucher verstreken? Dan wordt het restbedrag automatisch naar je overgemaakt.

Het is ook mogelijk om het ticketgeld te doneren of je geld terug te vragen. Voor meer vragen omtrent deze regeling kun je hier terecht: https://www.effenaar.nl/faq-voucherregeling-coronavirus

Voor de actuele stand van zaken omtrent het coronavirus en wat dat betekent voor je bezoek aan de Effenaar vind je op https://www.effenaar.nl/…/coronavirus-wat-betekent-dat-voor… . Deze pagina zullen wij updaten zodra er meer bekend is.

Donkere drums, dromerige synths en een catchy en zwoele sound. Eefje de Visser's unieke stijl herken je uit duizenden. Een artiest welke altijd blijft veranderen en op zoek is naar het experiment. 

Haar vierde album komt begin dit jaar uit, de nieuwste single 'Zwarte Zon' belooft veel goeds. Een heerlijk broeierige en bitterzoete song over het vinden van nieuwe energie en inspiratie. 

Haar show op Into The Great Wide Open 2019 werd door NRC uitgeroepen tot de beste show van het festival. We kunnen dus niet wachten tot ze hier op de planken staat. 

Staat in de platenkast naast: Spinvis, Sharon van Etten, Bazart, London Grammar

Track record: Lowlands, Pukkelpop, Draaimolen Festival, Into The Great Wide Open

Quote: "Eefje de Visser betoverend hoogtepunt Into The Great Wide Open. [..] Natuurlijk was het mooie Vlieland zelf de headliner op festival Into The Great Wide Open, maar muzikaal kwam niemand boven de nieuwe, coole show van Eefje de Visser uit." - NRC

Eefje de Visser - Zwarte Zon
Bazart feat. Eefje de Visser - Onder Ons
Eefje de Visser - Scheef