Verplaatst

Uit de riolen van Eindhoven 2020


EP-Presentatie Speedmobile


Uit de riolen van Eindhoven 2020

Het kabinet heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Eén van deze maatregelen is een verbod op evenementen, festivals en concerten in heel Nederland tot en met 31 mei 2020. In navolging van dit besluit, zal Effenaar tot 1 juni gesloten zijn. 

Deze show is verplaatst naar 24 oktober. Kaarten voor de originele datum blijven geldig. Ben je verhinderd op de nieuwe datum? Over de mogelijkheid om voor dit verplaatst concert je geld van je reeds gekochte ticket terug te krijgen, volgt later meer informatie. We zijn druk bezig om verschillende opties uit te werken. Het zijn uitzonderlijke tijden voor iedereen. We proberen om deze crisis zo goed mogelijk het hoofd te bieden, zodat we straks allemaal weer van live muziek kunnen genieten zoals we dat gewend zijn. 

We hopen op je begrip en vragen je om ons wat tijd te geven om zaken in goede banen te leiden. Voor de actuele stand van zaken omtrent het retourneren van tickets verwijzen we je graag naar https://www.effenaar.nl/tickets. Deze pagina zullen wij updaten zodra er meer bekend is.

De ‘Uit de riolen van Eindhoven’ avonden in de Effenaar bieden eind jaren negentig plaats aan de smerigste rock n’ roll en stoner bands uit Eindhoven. En die zijn er dan ook in overvloed. Maar wat blijkt, ook in 2020 vullen we gemakkelijk een avond met topacts van eigen rockbodem met een erg vette release show bovendien.


Speedmobile (ex- PPSR en Batmobile) EP Release Show
Als je de ritmesectie van Peter Pan Speedrock kruist met de zanger van Batmobile is er maar één logische uitkomst: Een opgefokte rock ‘n roll machine met de naam Speedmobile. We zijn vereerd dat de mannen hun songs komen laten horen in de Effenaar. De Eindhovense primeur en ook nog de release show van hun eerste EP. Gaspedaaltje plat okay!!

Superhero Status
Deze gasten maken al onvervalste hardcore in verschillende bands sinds de nineties en dat doen ze goed. Met Superhero Status proberen ze los te breken van de steeds grimmiger wordende rockscene en pakken terug op high energy punky hardcore van weleer, met hier en daar een likje melodie en een gezonde dosis positivisme. Dat wil niet zeggen dat het niet AAN is in de pit by the ways.

Death Star Discotheque
Wat klinkt als een dansvloer voor slechte Star Wars-karakters is eigenlijk een springlevende rockband met een subtiele knipoog naar het verleden. Om preciezer te zijn: naar de jaren tachtig. Postpunk, shoegaze en donkere indie komen samen in een gigantische bal energie die allesbehalve dood is.

Lokotov Mocktail
Soundgarden meets Them Crooked Vultures meets Jimi Hendrix. Deze boys groeiden op in de dorpen rond Eindhoven en vulden hun vrije uurtjes met games en muziek maken. Niks mis mee blijkt, want Lokotov Mocktail is een geslaagde trip langs de jaren 90, 70 en 60 geworden, maar dan wel met de ballen van 2020!

SUPERHERO STATUS - FAST LIFE - HARDCORE WORLDWIDE (OFFICIAL HD VERSION HCWW)
death star discotheque
Lokotov Mocktail Bossche Band Battle Recap