Verplaatst

ZHIVAGO & HOLLYWOOD REVIVAL


ZHIVAGO & HOLLYWOOD REVIVAL

Terug naar toen; Deze avonden waren legendarisch!

Het kabinet heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Hierdoor kan deze show helaas niet plaatsvinden. De show is verplaatst naar zaterdag 30 oktober 2021. Kaarten voor de originele datum blijven geldig. Je hoeft hiervoor niets te doen.

Ben je verhinderd op de nieuwe datum? Binnenkort krijg je een mail van de organisatie of haar ticketpartner waarin je de keus krijgt om de waarde van je oorspronkelijke ticketprijs (inclusief servicekosten) om te zetten naar een voucher. Deze voucher kun je gebruiken bij de aanschaf van tickets voor andere programma’s in de Effenaar. Heb je het bedrag van je voucher niet volledig besteed en is de termijn van de voucher verstreken? Dan wordt het restbedrag automatisch naar je overgemaakt.

Het is ook mogelijk om het ticketgeld te doneren of je geld terug te vragen. Voor meer vragen omtrent deze regeling kun je hier terecht: https://www.effenaar.nl/faq-voucherregeling-coronavirus

Voor de actuele stand van zaken omtrent het coronavirus en wat dat betekent voor je bezoek aan de Effenaar vind je op https://www.effenaar.nl/…/coronavirus-wat-betekent-dat-voor… . Deze pagina zullen wij updaten zodra er meer bekend is.

Zhivago & Hollywood Revival

Noteer maar vast in je agenda en bestel meteen je kaarten voor de enige echte Zhivago en Hollywood Revival op 31 oktober aanstaande! Het is dé gelegenheid om die onvergetelijke discotijd van toen opnieuw te beleven.

Herinner je nog de legendarische zondagmiddagen in Zhivago? Het wekelijkse moment waar er van 14.00 – 18.00 uur aan één stuk door Amerikaanse import platen gedraaid werden? Die traditie werd later, in 1978, voortgezet in Hollywood. En ze hadden er ook van die podiums gebouwd waar iedereen op stond te bumpen. Van die ‘good old’ collectie gaat mooi gebruik gemaakt worden, meer dan 10.000 plaatjes!

En wat dacht je van de wereldberoemde ‘Saturday night fever’ verlichte dansvloer van 70 vierkante meter? Ook die zal in volle glorie staan te stralen tijdens de Revival.

Krijg je al de kriebels om je mooiste momenten uit de discoperiode opnieuw te beleven? Bestel dan nu je kaarten!

Zhivago & Hollywood Revival 2019
Discotheek Hollywood Surprise Dance Act 1988