ZHIVAGO & HOLLYWOOD REVIVAL


ZHIVAGO & HOLLYWOOD REVIVAL

Terug naar toen; Deze avonden waren legendarisch!

Zhivago & Hollywood Revival

Noteer maar vast in je agenda en bestel meteen je kaarten voor de enige echte Zhivago en Hollywood Revival op 31 oktober aanstaande! Het is dé gelegenheid om die onvergetelijke discotijd van toen opnieuw te beleven.

Herinner je nog de legendarische zondagmiddagen in Zhivago? Het wekelijkse moment waar we van 14.00 – 18.00 uur aan een stuk door Amerikaanse import platen draaiden? Die traditie werd later, in 1978, heerlijk voortgezet in Hollywood. En we hadden er ook van die podiums gebouwd waar iedereen op stond te bumpen. De platen kochten we toen nog bij de USA import in Antwerpen. En van die ‘good old’ collectie gaan we mooi gebruik maken, meer dan 10.000 plaatjes! Keuze genoeg dus!

En wat dacht je van onze wereldberoemde ‘Saturday night fever’ verlichte dansvloer van 70 vierkante meter? Ook die zal in volle glorie staan te stralen tijdens de revival.

Krijg je al de kriebels om je mooiste momenten uit de discoperiode opnieuw te beleven? Bestel dan nu hier je kaarten en ga op 9 november 2019 weer ouderwets uit je (disco)dak.

Locatie: De grote zaal van de Effenaar, slechts 50 meter lopen van de plek waar het toen allemaal gebeurde.

We zien je graag weer terug op de dansvloer. Tot dan!

Discotheek Hollywood Surprise Dance Act 1988