Afgelast

Turilli / Lione Rhapsody


REBIRTH AND EVOLUTION TOUR 2020


Canterra + Cellar Darling


Turilli / Lione Rhapsody

Het kabinet heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Eén van deze maatregelen is een verbod op evenementen, festivals en concerten in heel Nederland tot en met 31 mei 2020. In navolging van dit besluit, zal Effenaar tot 1 juni gesloten zijn. 

Deze show is helaas afgelast. Over de mogelijkheid om je geld van je reeds gekochte ticket terug te krijgen, volgt later meer informatie. We zijn druk bezig om verschillende opties uit te werken. Het zijn uitzonderlijke tijden voor iedereen. We proberen om deze crisis zo goed mogelijk het hoofd te bieden, zodat we straks allemaal weer van live muziek kunnen genieten zoals we dat gewend zijn. 

We hopen op je begrip en vragen je om ons wat tijd te geven om zaken in goede banen te leiden. Voor de actuele stand van zaken omtrent het retourneren van tickets verwijzen we je graag naar https://www.effenaar.nl/tickets. Deze pagina zullen wij updaten zodra er meer bekend is.

In 2018 nam Rhapsody - na 20 jaar! - nog knallend afscheid in de Effenaar met hun ‘farewell tour. Maar het was nog niet voorbij voor originele leden Fabio Lione en Luca Turilli. Enter: Turilli / Lione RHAPSODY. Onder deze naam bouwen de mannen voort op hun eigen legacy, maar komen ook meteen met ijzersterk nieuw werk op de proppen. En jawel, ze komen langs de Effenaar met het dit jaar verschenen ‘Zero Gravity: Rebirth and Evolution’.

Leden van de band:

Fabio Lione – Vocals
Luca Turilli - Guitars, Keyboards, Piano
Dominique Leurquin – Guitars
Patrice Guers – Bass
Alex Holzwarth – Drums

Turilli / Lione RHAPSODY - Zero Gravity (OFFICIAL VIDEO)