Verplaatst

GBH


40th Anniversary Tour


+ Raylin


GBH

Gezien de huidige situatie, de maatregelen vanuit het RIVM en de overheid, gaan alle shows van de Effenaar tot en met 31 maart niet door.

We zijn nu hard aan het werk om voor alle shows een nieuwe datum te vinden. Reeds gekochte tickets blijven geldig. Ben je verhinderd op de nieuwe datum, krijg je vanzelfsprekend de kosten voor je ticket plus servicekosten terug. Zodra er een nieuwe datum bekend is, wordt dit hier vermeld.

Natuurlijk houden wij de updates van het RIVM strak in de gaten en word je op de hoogte gebracht zodra er nieuwe maatregelen gelden. Op onze website kun je de updates rondom het coronavirus en wat dit betekent voor je bezoek verder lezen.

Wij hopen zo snel mogelijk weer vrolijke gezichten in onze poptempel te zien.


De Effenaar verandert vanavond in een oude Engelse punkhol anno 1982. GBH is 40 jaar en dat vieren ze met een tweetal jubileumshows in Nederland, waarvan één in Eindhoven. De Britse straatschoffies waren begin jaren ’80 samen met collega-punkers als Discharge, The Exploited en The Varukers verantwoordelijk voor een flinke scheut venijnige hardcore in de traditionele streetpunk. Vanavond zullen alle klassiekers uit hun roemruchte geschiedenis voorbij denderen. Dus "Sick Boy" er is absoluut "No need to panic" want op het einde van deze avond zijn er "No Survivors"

GBH- Sick boy
GBH No Survivors
Raylin - Skuurfist Demo 2019 (full)