Verplaatst

Young Gun Silver Fox


James Sayer


Young Gun Silver Fox

Vanwege de situatie in Noord-Brabant, de aanbeveling sociaal contact te minderen en de vele vragen van kaartkopers hierover, is in goed overleg met Young Gun Silver Fox en Effenaar besloten om de show van vanavond in Eindhoven uit te stellen naar 1 november 2020.

Ondanks dat de show voldoet aan de richtlijnen van het RIVM om door te mogen gaan, hebben we gezamenlijk toch de keuze gemaakt om de show te laten plaatsvinden onder andere, feestelijkere omstandigheden in november waar alle bezoekers zich op hun gemak bij voelen.

Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn, kun je contact opnemen met Ticketmaster om je geld terug te krijgen.

Update: Gezien de huidige situatie en de maatregelen vanuit het RIVM en de overheid, gaan alle shows van de Effenaar tot en met 31 maart niet door.

---

Young Gun Silver Fox bestaat uit Shawn Lee en Andy Platts, artiesten die hun sporen inmiddels al ruim verdiend hebben in de muziekindustrie. De sound van het tweetal laat zich als volgt omschrijven: laid-back jaren 70 westcoastpop met een vleugje eighties, schatplichtig aan legendarische bands als The Eagles, The Doobie Brothers en Hall & Oates. Een sound met soul, die ondanks alle referenties anno nu volledig authentiek is.

James Sayer is pianist, singer-songwriter, saxofonist en gitarist. Muziek stroomt door zijn aderen en het knalt naar buiten met een ongekende passie. Jerry Lee Lewis, Elton John en de Boogie-Woogie-meester Jools Holland komen voorbij in een razende show van deze coole, jonge, rock ‘n’ roll, bluesmuzikant.

Young Gun Silver Fox - Take It Or Leave It (Official Video)
James Sayer performs Sweet Baby Jane for BBC Introducing
Young Gun Silver Fox - You Can Feel It (Official Video)