Borokov Borokov


Borokov Borokov

Ben je klaar voor een sauna?!

Eén van de dampende hoogtepunten van DDW Music Festival 2018.  Daarna brachten ze hun electro gekkenhuis met succes naar Best Kept Secret en Down The Rabbit Hole. Deze avond gaan ze het Stoomhuis omtoveren tot zweethol het Stoomhuis.

In tegenstelling tot wat de groepsnaam – een cocktail van slechts twee identieke ingrediënten – insinueert, is de muziek van Borokov Borokov een hutspot van uiteenlopende genres: Hi-NRG disco, punk, global pop, hardcore, lounge en performancekunst. De groep van vier losbollen uit de beruchte Antwerpse wijk Borgerhout is een typisch lid van de vroeg twintigste-eeuwse ‘beweging van gevoel’. Anders gezegd: ze feesten alsof de wereld morgen vergaat.

Support

DRUIPREK!

Druiprek is een gemaskerde RAVE act met analoge synthesizers. Ze maken house/ rave gecombineerd met mysterieuze, obscure samples. Waan je je de ene keer in jaren 90 sferen met harde TR-909 beats, zo beland je in een stadion in trance rockend met een tapsolo die van Yngwie Malmsteen had kunnen zijn. In een kroeg, een zolder, een kelder of op een schip. Overal RAVEN.

Met Popronde 2019 in het verschiet is Druiprek op weg de Nederlandse Underground en Dance scene aan te spreken als een vijf liter vat bier uit de auto. Druipen is het nieuwe raven.

Borokov Borokov | Ampere Open Air