Maschine 10: Miss Djax


Jubileum!


Maschine 10: Miss Djax

Jubileum editie, let's go!

MASCHINE is terug na een succesvolle editie en dit is natuurlijk een bijzondere editie, nummer 10! Er komt een hele speciale line up aan, maar daar hoor je binnenkort meer over. Ben je klaar om mee te gaan op de volgende techno trip?

LINE-UP:
Miss Djax
Slechts enkele mensen in de wereldwijde techno-scene verdienen het om een legende genoemd te worden, maar Miss Djax is daar zeker één van. Ze was een van de eerste mensen ter wereld die techno op haar eigen label uitbracht. Djax Records is opgericht in 1989(!) in Eindhoven en het label viert dit jaar zijn 30-jarig bestaan.

Naast het uitbrengen van muziek staat Miss Djax bekend om haar geweldige DJ sets vol knallende techno en acid, wat haar de naam 'The Acid Queen' opleverde. Met zo'n lange carrière heeft ze op alle grote clubs en festivals gespeeld, zoals de legendarische Love Parade, Awakenings en meer recentelijk Unpolished. Bij MASCHINE speelt ze een vinylset op MASCHINE.

Sander Chan
Sander Chan is een bekende artiest voor de bezoekers van MASCHINE. Zijn donkere en energieke sets hebben hem een favoriet gemaakt in de Eindhovense techno scene. Of hij nu in een tunnel, kelder of hoofdpodium speelt, hij kan het publiek lezen en geven wat ze nodig hebben.

Korben & Leelee
Rechtstreeks van Planet KL, nemen deze twee mysterieuze wezens je mee op een reis naar hun wereld. Verwacht techno die tijd en ruimte buigt. Plotseling doe je je ogen open en je weet niet wat er net gebeurd is. Welkom terug van Planet KL.

MASCHINE 6 aftermovie @ Effenaar