Dotan


+ Lewis Watson


Dotan

Singer-songwriter na roerig jaar terug, sterker dan ooit.

Dotan groeide vanaf 2014 van huiskamer naar Ziggo Dome met zijn gigantisch populaire album ‘7 layers’ met daarop hitsingles ‘Home’ en ‘Hungry’. Ondanks de tegenslagen die hij kende in 2018 is hij doorgegaan met het maken van prachtige muziek. Terug en sterker dan ooit.

Aan de sound is flink geschroefd, zijn geluid is elektronischer geworden en de teksten zijn persoonlijker dan ooit. ‘Numb’ is een perfect voorbeeld van dit nieuwe geluid, de nieuwe Dotan. In de song is de zanger persoonlijker dan ooit: “Het is een liedje wat ik schreef in een tijd waarin ik niets voelde en niet meer wist hoe het was om iets te voelen.. maar er wel alles aan wilde doen om daar weer te komen."

Samen met zijn nieuwe band komt hij naar Effenaar om de grote zaal omver te spelen. Een nieuw begin voor Dotan. En een prachtige show om 2020 mee af te trappen. Tickets voor deze show gaan waarschijnlijk erg snel over de toonbank. Reeds verkocht hij in een mum van tijd Paradiso uit. Luister nu naar zijn nieuwe werk en je begrijpt dat je er snel bij moet zijn. 

Lewis Watson
Deze Britse held houdt van golf, worstelen en koken. En ondertussen brengt hij dit jaar ook nog even een derde album uit vol met prachtige liedjes. Zijn albums klinken helemaal 2021, maar ook gewapend met slechts een akoestische gitaar zingt Watson recht je hart in. Dotan heeft er een mooie vakbroeder bij vanavond.

Tijdschema (onder voorbehoud):

19:30 Doors 

20.15-20:45 Lewis Watson 

21:00-22:30 Dotan

Dotan - Numb
Dotan - Letting Go (Official Lyric video)
lewis watson - spark (official video)