Uitverkocht

Black Pumas


+ JaRon Marshall


Black Pumas

Uniek soulduo bestaande uit ex-straatmuzikant en Grammy Award winnend multi-instrumentalist

Het wervelende soulduo Black Pumas bestaat uit de bijzondere combinatie van zanger en ex-straatmuzikant Eric Burton en multi-instrumentalist en Grammy-winnaar Adrian Quesada, die o.a. heeft gewerkt met Prince. Het duo wordt in hun woonplaats Austin, Texas al jaren geroemd om hun sensationele liveshows vol soul, rock, hiphop en funk. Dat Black Pumas ook op plaat goed uit de verf komt, bewees het duo met de release van hun debuutalbum afgelopen juni. Volgens het gerenommeerde Amerikaanse radiostation NPR music is Black Pumas ‘The breakout band of 2019’ en single 'Colors' werd door NPO Radio 2 uitgeroepen tot Topsong.

Voor liefhebbers van: The Teskey Brothers, Alabama Shakes, Curtis Harding, Charles Bradley, 

Uitverkocht
Deze show is uitverkocht! Wij wensen iedereen die een kaartje heeft kunnen bemachtigen alvast heel erg veel plezier. 

Weet waar je koopt!
Heb je naast kaarten gegrepen? Dan snappen we dat het verleidelijk is om bij andere ticketaanbieders of op marktplaats kaartjes te kopen. Hiervan kunnen wij de geldigheid echter niet garanderen! Kaarten voor deze show worden alleen verkocht via www.effenaar.nl en Ticketmaster.

Effenaar Whatsapp Service
Nooit meer langs een kaartje grijpen? Meld je dan nu aan voor onze Effenaar Whatsapp Service en ontvang als eerste berichten over nieuwe shows en aankondigingen. Voor meer info kijk op: http://bit.ly/Effenaar-Whatsapp

Black Pumas - Colors (Official Live Session)
Black Pumas - Black Moon Rising (Official Music Video)