Uitverkocht

Iris Hond speelt Einaudi (extra matinee show)


DDW Music Special


Iris Hond speelt Einaudi (extra matinee show)

Iris Hond eert een van de grootste hedendaagse componisten

Na twee uitverkochte theatertournees strijkt Iris Hond neer in de Effenaar. Inmiddels weet Nederland wat voor een bewogen leven Iris Hond heeft geleid. Als geen ander wist zij tegenslagen om te buigen naar positiviteit, inspiratie en motivatie om dromen te verwezenlijken. Op deze weg sloot Iris zeer uitlopende vriendschappen; met bijvoorbeeld daklozen, maar ook met de wereldberoemde pianist/componist Ludovico Einaudi.

Iris Hond vertelt over Einaudi: 'Als ik zijn muziek speel tijdens mijn tournees voel ik dat mijn publiek en ik beiden in trance raken, dat is zo’n waanzinnig gevoel. En de liefde tussen Iris Hond en Einaudi is wederzijds. De beroemde musicus zei over de pianiste: 'One of the most beautiful performances of my music.' 

Let op! Dit is een DDW Music Festival Special, tickets voor deze show kosten €27,50 (incl. servicekosten). Reguliere bandjes voor het DDW Music Festival gelden niet als entree voor deze show.

DDW Music Festival 2019
Ook dit jaar organiseert de Effenaar tijdens Dutch Design Week (DDW) weer verrassende shows en vette feesten op toffe plekken in de stad; Van hiphop, tot indie naar rootsy en natuurlijk ook party. Met je DDW Music Festival-bandje kun je tijdens DDW de hele week jouw favoriete feestjes, concerten en locaties kiezen. De nacht in met DDW Music Festival.

Iris Hond plays "FLY" - Einaudi live @ the Concertgebouw in Amsterdam