Marley75 feat. Shirma Rouse, Mitchell Brunings & Dynamite Horns


Rootsriders & friends


Marley75 feat. Shirma Rouse, Mitchell Brunings & Dynamite Horns

75ste geboortedag van King of Reggae

De 75ste geboortedag van Bob Marley op 6 feb 2020 laten Rootsriders natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan. Samen met een aantal bevriende collega's waaronder Shirma Rouse en Dynamite Horns selecteerden zij dit keer vooral hun persoonlijke favorieten uit het rijke repertoire van de King of Reggae naast natuurlijk een aantal onvermijdelijke klassiekers die iedereen uit volle borst mee kan zingen. 75 jaar na zijn geboorte is de grootste reggae artiest uit de geschiedenis ook voor Europa's beste Bob Marley coverband nog altijd een dankbare inspiratiebron. Zij laten met deze show wederom zien dat diens tijdloze liedjes ook vandaag nog altijd even relevant zijn als toen ze destijds door Marley zijn geschreven.

Officiele Afterparty
Een verjaardag moet gevierd worden. Omdat het feest lekker door kan gaan is de officiële afterparty van deze show bij Dubhoven

Vanaf 22:00 gaat de zaal in de Dynamo open om daar te genieten van twee top Soundsystemen.  Helemaal vanuit Den Haag komt Food Bass Shelter, daar tegenover staat Eindhovens eigen Godzilla Soundsystem!

TICKETDEAL

Vanaf nu is het mogelijk een ticketdeal te scoren. Met een combiticket kun je voor €28,50 kun je naar Marley75 én naar de officiële afterparty van Dubhoven! 

Support

Naast zangeres Shirma Rouse hebben Rootsriders nu ook reggaezanger Mitchell Brunings aan hun line-up toegevoegd, alsook de Dynamite Horns blazerssectie. Mitchell vergaarde bekendheid door zijn deelname aan The Voice in 2013, waarin hij het tot de finale schopte. Zijn blind audition, een liedje van - uiteraard - Bob Marley, was een schot in de roos. Zijn versie van Redemption Song ging wereldwijd viral en is inmiddels meer dan 100 miljoen keren bekeken en geldt nog altijd als 1 van de meest memorabele tv-audities aller tijden. Het leverde Brunings de hoofdrol op in de officiële Bob Marley musical waarmee hij zowel in Amerika als in Engeland veel lof oogstte. Mitchell treedt al jaren vrijwel uitsluitend in het buitenland op en Rootsriders zijn blij om hem voor deze speciale shows eindelijk weer eens naar Nederland te kunnen!

Rootsriders ft. Shirma Rouse - Rat Race (that voice!!!)