Kempi


Voorprogramma: Jermaine Niffer


+ BOOLIN'


Kempi

Du Gramma Boy is terug! Nu met live band!

Kempi is één van de grondleggers van de hedendaagse Nederlandse Urban en Hiphop. Niet alleen heeft hij met zijn muziek een duidelijke stempel weten te drukken op het muzikale landschap, ook heeft hij achter de schermen veel van de huidige headliners weten te inspireren en muzikaal helpen ontwikkelen tot de artiesten die ze nu zijn. 

In 2018 heeft Kempi besloten om zijn mentorschap richting opkomende talenten vorm te geven in de Kempi College. Hierin begeleidt hij jong talent op het gebied van management, label en publishing. 

Zijn langverwachte album ‘Oompie Keke’ kwam in april uit en wordt door velen al gezien als een klassieker. Kempi zal deze avond voor het eerst optreden met zijn nieuwe live show inclusief GoodVibes als backing band. Dat wil je niet missen!


Het voorprogramma van de avond is Jermaine Niffer!
De geboren Amsterdammer was al op jonge leeftijd geïnteresseerd in Hip-Hop. Zo keek hij op jonge leeftijd al op naar artiesten als 2Pac, LL Cool J , Skee lo, Busta Rhymes en vele anderen, die hem vervolgens inspireerden om ook muziek te gaan maken.

In zijn muziek is hij te onderscheiden door zijn unieke stemgeluid, waarmee hij de luisteraars meeneemt in zijn wereld. Zijn EP ‘Veel Vuur Veel Stroom’, in samenwerking met DJ D-Train, werd goed ontvangen. Hierop stonden samenwerkingen met artiesten als Josylvio en Adje.

Na zijn EP heeft Jermaine Niffer losse singles gedropt, waarvan ‘Alles Contant’ ft. Dopebwoy & Jozo en ‘Parkeerplaats’ ft. Tabitha de hoogtepunten waren. De videoclips bereikten binnen een korte tijd een miljoen views.Het support voor deze avond wordt verzorgd door dj's van BOOLIN' 

Kempi - Terug Naar Toen
Jermaine Niffer - Gevangenis ft. Djaga Djaga & Kempi (prod. Since 96)