Motionless In White


ism Dynamo


+ SKOLD + Escape Elliot


Motionless In White

Nu metal anno nu

Motionless In White maakt af waar bands als Slipknot en KoRn ooit aan begonnen zijn. ‘Graveyard Shift’ heet het laatste wapenfeit van Motionless in White en het is een pantservoertuig van een wapen! Hun keiharde werken naar de mondiale metalcore-top komt samen als verhaal en in de sound op deze gruwelijke plaat, waaraan overigens ook Jonathan Davis van KoRn meewerkte. Montionless in White is nu-metal anno nu en bevat naast een dikke portie gitaren natuurlijk ook hun kenmerkende synths. Vet, vetter, moddervetst!! 

+SKOLD
Tim Sköld, voorheen drijvende kracht achter KMFDM, Shotgun Messiah en Marilyn Manson, komt harder en donkerder terug met zijn eigen project SKOLD. Dat hij als special guest mee komt op deze tour van Motionless In White is geen toeval, vanaf een vroeg stadium is hij al betrokken bij de band als producer. 

Escape Elliot is een nieuwe band uit België die hun inspiratie halen uit platen van onder andere Green Day en AFI. Debuutplaat 'Everything Here Is Make Believe' kwam uit in januari van dit jaar en werd opgenomen met hulp van Jesse Gander, ook bekend van zijn werk met Japandroids en BRUTUS. Ideale opwarmer!

Motionless In White - Voices [OFFICIAL VIDEO]
Skold - Better the Devil - Official Video
Sea Foam - Escape Elliott