Dean Lewis


+ Declan J Donovan


Dean Lewis

Australisch talent voor twee exclusieve shows naar Nederland.

Singer-songwriter Dean Lewis schrijft liedjes die je raken. In zijn songs legt hij zijn ziel bloot en bezingt hij, met zijn fantastische stem, het leven.

Zijn talent is niet onopgemerkt gebleven. Hitsingle ‘Waves’ was de bestverkopende Australische single van 2017 en werd gebruikt in Suits, Grey’s Anatomy en Riverdale. Eind vorig jaar zag hij zijn internationale doorbraak met ‘Be Alright’, welke bijna een half miljard keer is gestreamd.

Zijn album ‘A Place We Knew’ is net uit en gaat weer allerlei nieuwe records breken. Nu komt hij naar Nederland voor twee exclusieve shows. Kom dit talent aanschouwen in onze intieme zaal nu het nog kan.  


Declan J Donovan

De jonge singer-songwriter uit Essex is geen onbekende stem voor de zalen van Effenaar. Zijn weergaloze stem klonk in 2018 al als het voorprogramma van Rhys Lewis. Donovans debuutsingle ‘Fallen so Young’ was oorspronkelijk geschreven als getuigenspeech voor de bruiloft van zijn broer, later bleek deze een miljoen streams binnen te halen op Soundcloud en Youtube!
Inmiddels is hij aangesloten bij het zelfde boekingskantoor als o.a. The Prodigy, Sum41 en Stromae. Dit belooft dus heel wat! 

Op 19 juni keert de singer-songwriter met een bult meer ervaring terug naar Effenaar om de stemming te zetten voor Dean Lewis.Dean Lewis - Be Alright (Official Video)
Dean Lewis - Stay Awake
Dean Lewis - Waves (Official Video)
Declan J Donovan - Human Way
Declan J Donovan - Pieces (Official Video)