Perturbator


+ THE ALGORITHM + Neon Dreams Presents: Timecop1983 + Neoslave


Perturbator

Heerser van de zaagtand synthwave met Neon Dreams package

Yes! Na Carpenter Brut komt nu ook collega-heerser van de synthwave scene naar Eindhoven. Apocalytische landschappen, slasher movies, animé en futuristische 80’s sounds; dat heeft Perturbator met Carpenter Brut en bijvoorbeeld ook Gost gemeen. Met de nadruk op gemeen, want ook de man achter Perturbator komt uit de metalscene. En zo klinkt het dan ook precies; Gelaagd als een ruimteschip met dubbele warpmotoren en donker als een nacht zonder maan met een glimmende zeis. Bereid je voor op een overweldigende show met dikke visuals, spijkerharde beats en heerlijk donkere synthwave.

The Algorithm
De Franse producer Remi Gallego nam subgenres als dubstep, chiptune en breakcore en gooide het in een heavy metal blender. Ze waren eerder al te zien op Download Festival en Big Day Out Festival en tourde oa met Enter Shikari, TesseracT en The Qemists

Neon Dreams presents: Timecop1983 + Neoslave

Maar we hebben nog meer smakelijk synthwerk op het menu vanavond. Vooruitlopend op de eigen clubavond 'Neon Dreams', zal de Eindhovense synthwave koning Timecop1983 vanavond een set knallen en nodigt hij ook Neoslave uit die vorig jaar nog een gruwelijke show gaf in het Stroomhuis met Gost. Had je al tickets?

Perturbator - "She Is Young, She Is Beautiful ... " [Music Video - Official]
The Algorithm - Floating point // Live 2017 // A38 Rocks
Perturbator "New Model" [Full Album - Official - 2017]
Timecop1983 - Girl (feat. SEAWAVES) [Official Video]
NeoSlave - Greedy Little Eyes (Official Video)