Uitverkocht

MEROL


MEROL

Lekker met de meiden

MEROL ging van nul naar honderd in 2018, dat bleek maar weer uit haar drie razendsnel uitverkochte Paradiso shows. De zangeres maakt catchy Nederlandstalige popmuziek, gekenmerkt door cheeky teksten en jaren ’80 synths. De roodharige femme fatale is charmant, ondeugend en een tikkeltje ordinair, maar met een gezonde dosis zelfspot weet ze ieders hart te veroveren. Precies een jaar geleden bracht ze haar eerste single Ik Wil Een Kind Van Jou uit, daarna volgde de hits 'Lekker Met De Meiden' en 'Kerst Met De Fam'. 'Lekker Met De Meiden' eindigde in meerdere eindejaarslijstjes, en met spiksplinternieuwe single 'Hou Je Bek En Bef Me' blijft ze oprukken als Neerlands meest gewilde popster.

Support: Cu2nt

Het Amsterdamse dj-duo cu2nt, bestaande uit dragqueens Hoax LeBeau (bekend van BNN/VARA’s “De Diva inMij”) en Heisa Jynx, hebben elkaar in 2014 ontmoet in het Amsterdamse nachtleven en zijn sindsdien onafscheidelijk. Ze begonnen met draaien onder de naam Tranny4/7 maar zijn sinds 2019 verder onder de naam cu2nt.

Ze hebben de afgelopen jaren gespeeld in Nederlands bekendste clubs en de grootste festivals, waaronder Paradiso, de Melkweg, Club Air, Milkshake festival en vele anderen. Ze hebben ook internationale boekingen op hun naam staan in onder andere Duitsland en Zwitserland. Hun stijl kan het best omschreven worden als een vrolijke en eigentijdse kijk op hedendaagse house muziek die het publiek gegarandeerd in beweging krijgt met remixes van nummers die iedereen kent.

MEROL - LEKKER MET DE MEIDEN (official video)