Afgelast

Le Villejuif Underground


Gruismeel


+ Jibber Jabber & The Jams


Le Villejuif Underground

Vanwege omstandigheden buiten onze macht is deze show helaas afgelast. Dat geldt ook voor de rest van de tour van Le Villejuif Underground. Er komt geen vervangende datum. Kaarten kunnen worden terug gebracht waar ze gekocht zijn. Meer info over het retourneren van kaarten vind je hier.


Uit de zuidelijke banlieus van Parijs komt Le Villejuif Underground. Na een jaar lang in bijna elke stinkende bar, bistro en venue in Parijs te hebben gespeeld, speelden ze afgelopen januari de pannen van de dakken op ESNS. Hun onvoorspelbaar merk van garage, pop, country en disco heeft vergelijkingen ontlokt, geïnspireerd door luie journalistiek, met bands waarmee niemand in de groep zich verbonden voelt. Deze onwaarschijnlijke helden uit Frankrijk doen wat ze willen, wat goed voelt en dat voelt ook goed voor ons. Wil je toch vergelijkingen? Denk aan uh.. The Velvet Underground, Ariel Pink en Fat White Family. 

Helaas heeft het Gentse Leopard Skull moeten cancelen. Gelukkige zijn de mannen van Jibber Jabber & The Jams bereid om vanavond in hun bus te stappen vanuit Rotjeknor om de Altstadt gruizig op te warmen.

VILLEJUIF UNDERGROUND - Villejuif Underground (OFFICIAL)
Jibber Jabber & the Jams - Get Away (Official Video)
LE VILLEJUIF UNDERGROUND - WUHAN GIRL ( OFFICIAL)