Daniel Romano


Dim Stars presenteert


+ Ian Daniel Kehoe


Daniel Romano

Kameleon Daniel Romano met briljant liedjesalbum naar kleine zaal

Het bijna volledig zelf ingespeelde liedjesalbum 'Finally Free' is volgens veel snobs, kenners en fans zijn 'beste tot nu toe' en daar kunnen wij ons zeker in vinden. Op het zojuist uitgebrachte album wordt zijn punkproject Ancient Shapes subtiel en vakkundig vermengd met de 'Cowboy Romano' en daar komt dan nog een 'Folky Romano' bij, met een voorliefde voor psychedelische passages. Met andere woorden; de 'Kameleon Romano' flikt het 'm opnieuw; 9 songs die recht op je hart afgaan en bijna achteloos van genre veranderen. 

Daniel Kehoe
Als je bij de naam Ian Daniel Kehoe denkt: “huh, nooit van gehoord?” dan gaat daar nu geheid verandering in komen. Met invloeden uit 80’s synthpop en synthwave doet deze indie-songwriter je denken aan artiesten als Erasure en Metronomy. En om daar nog wat extra shine aan het geven kleurt hij zichzelf glanzend zilver! Check zijn video van 'Secret Republic' maar effe.

 

Deze show is onderdeel van Dim Stars; een nieuw initiatief van Eindhovense organisators die de beste country, folk en roots selecteren in een overzichtelijke agenda. Via Facebook blijf je bovendien op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van 'Premium Roots, Folk & Americana'.

Daniel Romano - There Is Beauty In The Vibrant Form [OFFICIAL] 2018
Daniel Romano - Empty Husk [OFFICIAL 2018]
Ian Daniel Kehoe - Secret Republic