Entree 2019


The Blackest White + Robin Borneman + Sabbardeya + Porselain + Teen Creeps


Entree 2019

Bands, Bubbels, Burgers en Bier!

Met die ingrediënten gaan we ook 2019 lekker rockend van start. En bovendien, met gratis inkom. We doen dit samen met Dynamo, PopEi, Rock City Institute, Nightbirds en Zwaardvis Music en daar zijn we vet trots op! Het idee van deze ronkende nieuwjaarsborrel is dat elke partij ook nog een toffe band aanlevert, want er moet natuurlijk wel geluid gemaakt worden. En er wordt naast koud bier en wat bubbels ook gezorgd voor een fijne snack. Tot Entree 2019!

The Blackest White (Effenaar)
Na de ontbinding van Peter Pan Speedrock, ging zanger-gitarist Peter van Elderen de tegenovergestelde richting uit. In plaats van zijn distortion-gevoede Les Paul door een Marshall-toren te laten blazen, pakte hij een akoestische gitaar en vergezelt zijn vrouw Eva Mara hem met haar prachtige stem.

Robin Borneman (Zwaardvis Music)
‘Folklore III: The Cradle Tree’ is het prachtige slotstuk van Robin Bornemans' folk-trilogie. Hij komt solo naar Entree 2019 voor een exclusieve voorpremière van het album dat 22 februari verschijnt.

Teen Creeps (Nightbirds) 
Teen Creeps is een Gents indie rock trio dat het maximum haalt uit haar beperkte bezetting. Voer voor fans van Dinosaur Jr., Cloud Nothings en Yuck.

Porselain (Dynamo)
Deze band is niks minder dan een megabelofte. Met hun haarfijne songs mengen ze heavy, poppy en trippy op een gewaagde een heerlijk duistere manier. 

SABBARDEYA  (PopEi/RCI)
SABBARDEYA is elektronisch, orchestraal en duister. De driekoppige band laat je geloven dat gitaren overbodig zijn, en showt de urgentie van de bas en drums. 

3voor12/Eindhoven dj-team draait fijne plaatjes tussen de bands door. 

SABBARDEYA - Rain (Official video)
Robin Borneman - Love Shall Be My Song - MUSIC VIDEO
PORSELAIN - Hiraeth (Official video)
the Blackest White - STARDUST
Teen Creeps - Sidenote