Faster & Louder


Faster & Louder

Your annual hi-octane Rock ’ n Roll Fest

Faster & Louder brengt je terug naar de basis: goede muziek en koud bier. Veel meer heeft een mens niet nodig, aldus de organisatie van your annual hi-octane rock ’n roll fest. Bart & Bartman van Peter Pan Speedrock, de mannen achter Faster & Louder, willen met deze tweede editie geliefde en gevestigde namen combineren met jonge en hongerige acts. 

Line-up: (more tba)

- Frank Carter & The Rattlesnakes
- Orange Goblin
- Cosmic Psychos
- The Spades
- Oozing Wound
- The Queers
- Herder

Frank Carter kennen we nog als frontman van Gallows en de gelegenheidsband Pure Love, maar zijn nieuwste band Frank Carter & The Rattlesnakes bestaat pas sinds 2015 en speelt sindsdien wereldwijd voor volle zalen en festivalvelden, waar hij letterlijk en figuurlijk op handen wordt gedragen. 

Cosmic Psychos gaat een paar decennia langer mee. De Australiërs doen al sinds de vroege jaren tachtig precies waar ze zin in hebben en dat is lomp rocken zonder enige vorm van pretentie, een formule die al tien albums lang verdomd lekker werkt.

De festivalorganisatie wist ook de legendarische Nederlandse rockband The Spades over te halen om speciaal voor Faster & Louder de gitaren weer uit het vet te trekken. Denvis en zijn mannen brengen het album ‘Learnin’ The Hard Way (Not To Fuck With The Spades)’ uit 2002 live ten gehore, in de originele bezetting, maar met ons eigen Bartman op bas!

Frank Carter & The Rattlesnakes - I Hate You (Live at Brixton Academy)
Cosmic Psychos - Better in the Shed
Hit 'n' Run