Afgelast

Bokoesam


+ De Stroom dj's


Bokoesam

Bokoesam, de stijlkoning van de Nederlandse hiphop

Een deel van de tour wordt om productionele redenen verplaatst. Voor de Effenaar show komt helaas geen vervangende show. Reeds gekochte kaarten kunnen worden teruggebracht bij de kassa van de Effenaar, of via de klantenservice van Ticketmaster. Hier vind je alle informatie.

Samuel 'Bokoesam' Sekyere begon op zijn 17e met het maken van muziek. Inmiddels is hij goed voor miljoenen Youtube views, artikelen op diverse platforms en veel boekingen door het hele land. De rapper werkte onder meer samen met Fresku, Hydroboyz, SBMG, Jacin Trill, Broederliefde en Ronnie Flex. 

Hij was onderdeel van het New Wave collectief die Nederland als vloedgolf overnam, in het voorjaar tourde hij samen met Jacin Trill met hun gezamenlijke EP 'Zo Vader, Zo Zoon'. Nu is Bokoesam volledig op eigen kracht om te laten zien wat ie in huis heeft. Met zijn Nachtvlinder tour komt hij naar ons eigen Eindje en boooy dat wordt knallen!

Support act's:

Young Ellens

In 2017 werd Young Ellens ontdekt door Rotterdam Airlines en minder dan een jaar later gaat er niemand zo hard omhoog in de Nederlandse rapgame als hij. Op verschillende hitsingles werkte al samen met grote namen als Frenna, Jonna Fraser, Sevn Alias, 3robi en Jiri11. Heb je de 101Barz sessie van Bokoesam gehoord? Blijkbaar is er ook materiaal van hen samen onderweg.

FFlean

Bokoesam stond aan de wieg van een eigenzinnige nieuwe wave binnen Nederlandse hiphop, net zo eigenwijs in de muziek als in uiterlijk. FFlean is hier een vrouwelijke telg van, compleet met haar opvallende verschijningen en spraakmakende clips.

Bokoesam - Mijn Schuld (prod. Jack $hirak)
Bokoesam - Afstand (prod. Styn)
Bokoesam - Jij & Ik ft. Idaly (prod. Spanker & Garrincha)
Bokoesam - Rennen Voor Lof ft. Yung Nnelg (prod. Garrincha)