The Overslept


+ Charmplay


The Overslept

The Overslept gaat lekker! De Hilversumse pop/rock band scoorde in de zomer van 2017 een grote hit met ‘Stolen Car’, dat een voorproefje van de EP ’Signals’ was. Van de EP kwamen ook singles ‘Save Our Souls’ en ‘Figure It Out’, die hen een plek op de poster van o.a. Pinkpop, Paaspop en Appelpop opleverde. Hoe kan zo’n lekker festivalseizoen beter worden opgevolgd dan met een clubtour? 

+ Charmplay
Ze speelden één van hun eerste boekingen in een uitverkocht Galgenwaard stadion tijdens het EYOF 2013, daarna volgden al snel voorprogramma shows voor o.a Niels Geusebroek, Laura Jansen en Only Seven Left. Met een EP op zak, ruim 100 optredens in Nederland en 30 in Frankrijk werkt Charmplay nu toe naar nieuwe singles en een album. 

+ Charmplay
Een jonge, doch volwassen indiepop-band uit Nederland met een verfrissende focus op het in beweging krijgen van de menigte. De muziek is zowel fysiek als mentaal motiverend vanwege de kenmerkende grooves die de inspirerende teksten dragen. Hét Nederlandse antwoord op bands als The 1975, The Killers en Bastille, overgoten met een warme saus van dansbare indiepop. 

The Overslept - Stolen Car (Official video)
The Overslept - Figure It Out (Official video)
CHARMPLAY - I.T.M. (In the mood) Official Musicvideo