Uitverkocht

Khruangbin


DDW Special


+ Laura Misch


Khruangbin

Exotische 'chill heersers' van Khruangbin met tweede album terug naar DDW Music.

Khruangbin komt uit Texas, ziet er op het podium uit als een mix van GOAT, Unknown Mortal Orchestra en Prince, en haalt de invloeden uit exotische oorden als Thailand, India en West-Afrika. Ze mixen rock, funk en dub en spelen dat op standje zwaar relaxed; Zeg maar de soundtrack voor een aangename trip op een tropisch strandje, waar de zon net het water raakt en de cocktails glow in the dark zijn. Twee jaar geleden debuteerden ze in Nederland tijdens DDW Music, ditmaal komen ze terug met hun prachtige nieuwe album 'Con Todo El Mundo'.

Support komt in de vorm van Laura Misch, deze songwriter en producer uit Zuid-London schuwt het experiment niet en zoekt tijdens haar live-performances de balans tussen akoestisch en elektronisch geluid. Gewapend met haar saxofoon trekt ze de wereld over met haar one-woman show. 

De show van Khruangbin is onderdeel van DDW Music Festival. Tijdens Dutch Design Week (DDW) zijn er in Eindhoven niet alleen duizenden ontwerpers van over de hele wereld te gast. Ook dit jaar voegen de Effenaar en Dutch Design week daar ook nog eens tientallen vernieuwende en spannende artiesten aan toe. Locaties door de hele stad, van poppodia tot ateliers, zullen elke avond de vetste shows en feesten huisvesten.

Voor meer informatie over Dutch Design Week en het muziekprogramma surf je naar www.ddw.nl/music

Khruangbin - live at Best Kept Secret 2018 3voor12: "Khruangbin is dé grote doorbraak van Best Kept Secret 2018 [...] instrumentaal of niet, de publieksreactie was dit weekend zelden zo groot."
Laura Misch - Daylight | Sofar London
Khruangbin - Evan Finds The Third Room (Official Video)