Uitverkocht

NOX met o.a. Maduk + S.P.Y.


Maduk + S.P.Y. + Ivy Lab + Joe Ford + Macky Gee + Dossa & Locuzzed + Madster


NOX met o.a. Maduk + S.P.Y.

Make Eindhoven Bass again!

NOX bouwt de Effenaar om in een Bass tempel waar er geen tekort zal zijn aan beats, neurofunk, dubstep en natuurlijk Drum ’n Bass. De kaarten voor de afgelopen edities vlogen de deur uit, vandaar dat we vanavond verhuizen naar de grote zaal. 

Line-up:

[A-Z Headliners] 
- Maduk 
- S.P.Y.

[A-Z support]
- Dossa & Locussed
Ivy Lab
- Joe Ford
- Macky Gee
- Madster 

Hosted by MC Fava & MC Drivah

Hou de event pagina in de gaten, want dit is nog niet eens alles...

Voor deze editie heeft NOX headhoncho Maduk uitgenodigd. 2017 was een jaar vol successen: hij draaide o.a. op Let it Roll, Hospitality In The Park en natuurlijk kennen we hem van Liquicity.  Ook in 2018 gaat hij vrolijk verder. 

NOX zou NOX niet zijn als ze je niet elke keer omverblazen met een hoop variatie en daarom komt Ivy Lab langs om de avond te voorzien van beats, nodigen ze Macky Gee uit voor de benodigde jump-up en is ook Shogun Audio’s Joe Ford van de partij.

Last but not least komen Dossa & Locuzzed ook, het duo uit Oostenrijk is lekker bezig, releases op Viper en recent hebben ze nog een officiele remix gemaakt van “Honesty - Camo & Krooked”. Het feest is natuurlijk niet compleet zonder een resident, dus daarom kunnen we met blijdschap zeggen dat Madster de line-up versterkt!