This is Jackson's THRILLER


+ afterparty


This is Jackson's THRILLER

Full package live tribute to The King Of Pop!

Het album ‘Thriller’ verschijnt in 1982; breekt alle records en katapulteert Michael Jackson naar ongekende roem. Op zaterdag 12 januari 2019 staat dit album centraal tijdens de show van de internationale negenkoppige supergroep This Is Jackson. Geen minuut gaat verloren, alle knallers zoals Billy Jean, Human Nature, PYT, Beat It en Thriller komen voorbij, afgewisseld met een reeks grote hits uit de rest van Jackson’s carrière.
Maar er is meer… Het podium wordt volledig in de spooky halloween stijl van de Thriller-video aangekleed, ondersteund met op maat gemaakte visuals en verkleedpartijen.
Dus zet je schrap, cause this is thriller,.. thriller night!

Doordansen doe je tijdens de afterparty op die andere smooth criminals van de afgelopen halve eeuw: James Brown, Marvin Gaye, Kool & The Gang en Earth, Wind and Fire. Let’s celebrate!

== Word jij onze Paul McCartney?? ==

Michael Jackson nam een prachtig duet op samen met Paul McCartney, 'The Girl is Mine’ en wij nodigen jou uit om dit nummer samen met ons te zingen. Stuur je auditie op naar info@thisisjackson.nl. Uit de inzendingen kiezen wij de persoon die met ons mee gaat doen. We maken via Facebook bekend als we iemand gekozen hebben.

This is Jackson Thriller Clubtour 2019