Uitverkocht

Kraak & Smaak


+ Secret Rendezvous + afterparty met dj H the Hype


Kraak & Smaak

Kraak & Smaak komt weer terug met hun eclectische live set en een nieuw album!

Verwacht geen sullig laptopje, maar een complete live band die je wegblaast met die eclectische mix van elektronica, funk en downbeat waar ze zo om bekend staan. Nadat de cirkel eind 2017 rond was voor wat betreft het meest recente, vijfde studioalbum 'Juicy Fruit', met optredens op oa. het Glastonbury festival en tours in de Verenigde Staten, Zuid Amerika en Europa, kan het Leidse trio zich weer focussen op het maken van nieuw materiaal. Op 3 augustus verschijnt dan ook de nieuwe single en later dit jaar het album. Vet!!

Secret Rendezvous
Janet Jackson, The Weeknd, Prince en Frank Ocean. Dat zijn de invloeden waar dit duo de mosterd haalt en hun eigenwijze indie R&B uit voortkomt. Ze kregen hun ‘break’ twee jaar geleden toen niemand minder dan Pharell hun track ‘Better Than She Can’op de radio draaide. Leuk, zo’n wereldster als fan!

Afterparty: H the Hype
Moe, bezweet en klaar om naar huis te gaan? Dacht het niet! Na afloop van Kraak & Smaak swingen we er lustig op door met de fijne platen van dj H the Hype. Zijn platenkeus is super veelzijdig, maar vanavond zal de nadruk liggen op nu-disco, breakbeats en deephouse met een organische touch. Alles KRAAKvers van vinyl.

Kraak & Smaak Sound System @ Marktkantine, Amsterdam
Kraak & Smaak Live @ ADE 2018