Sam Fender


Lichting presenteert


+ support


Sam Fender

Supertalent met megahit op zak naar Altstadt voor intieme en ongetwijfeld laatste kleine show.

De songschrijverskwaliteiten van de jonge Sam Fender werden al vroeg herkend. Met nog maar één single op zak, stond de 21-jarige Fender al in het voorprogramma van artiesten als Hozier, Ben Howard, Michael Kiwanuka en Bear's Den. En eerder dit jaar werd zijn single ‘Start Again’ 3FM Megahit. Maar hij kan niet alleen goed overweg met een gitaar; ook zijn pen is vlijmscherp.

Dat dit alles ook nog eens wordt voorgedragen met een stem die doet denken aan Jeff Buckley en Bruce Springsteen, maakt het plaatje alleen maar mooier. Hij was niet alleen megahit op 3FM, maar ook op Eurosonic dit jaar. En nu in Eindhoven!

De show van Sam Fender is onderdeel van Lichting Lichting is de nieuwe programmalijn van de Effenaar in samenwerking met Altstadt en andere concertlocaties in Eindhoven. Tijdens Lichting-concerten hoor en zie je verse (inter)nationale acts, door onze programmeurs ontdekt op showcasefestivals en de kleinere podia van festivals als Best Kept Secret en Down The Rabbit Hole. Lichting is elektronica, indie, rock en synthpop. check www.effenaar.nl/lichting voor meer info!

Heb jij zelf een toffe act ontdekt? Of wil je door ons op de hoogte gehouden worden? App dan Lichting naar 06 830 612 14, zodat we de tofste acts een podium kunnen geven in Eindhoven!

Sam Fender - Play God