Modulab: Fake Noise


Skanky Ho (Luk Sponselee) + ActoDisko (Jasper Schütz) + Sami


Modulab: Fake Noise

Fake nieuws? fake noise! Drie performances met experimentele electronische muziek.

Modulab Eindhoven staat deze editie in het teken van Fake Noise. Drie performances met experimentele electronische muziek en aangrenzende kunstvormen zorgen voor een unieke samenstelling en beleving.

20:00 Sami
De uit Eindhoven afkomstige Sami onderzoekt de emotionele consequenties van fake news en social media in haar werk. De onstuimige interactie tussen mens en machine heeft haar speciale aandacht. Sami wordt in haar optreden ondersteund door geluidskunstenaar Leon van Bokhorst.

21:00 ActoDisko (Jasper Schütz)
ActoDisko brengt een industriële mix van ambient noise en DIY Techno. Zijn instrumenten bestaan uit oldschool drummachines, DIY geluidsmodules en gemodificeerd kinderspeelgoed. Verwacht donderende kicks, snerpende machines en vervormde chiptunes. Jasper wordt ondersteund door food hacker Esther Buiter.

22:00 Skanky Ho (Luk Sponselee)
De flamboyante levenskunstenaar Luk Sponselee is vooral bekend om zijn trancedente drone performances, Artspace Flipside en het legendarische muzieklabel De Zesde Kolonne. Hij zal de avond afsluiten met aangrijpende diepe drones, noise en veel meer.

sMTvUz, Live @ Extrapool, Nijmegen, 05052012
Circuitbend Super Space Gun with Oscilloscope
We want what we do not have