Uitverkocht

Powerwolf + Amaranthe


„Wolfsnächte Tour 2018“


+ Kissin’ Dynamite


Powerwolf + Amaranthe

Brute power metal package met de nadruk op pack!

Met leden uit Duitsland, Frankrijk en Roemenië mag je gerust roepen dat Powerwolf een internationale power metal-band is. Het is daarnaast volstrekt toevallig dat in alle drie de landen wolven voorkomen. En het is weer helemaal expres dat veel teksten van Powerwolf wel iets te maken hebben met de viervoeter die we wolf noemen. In de zomer van 2018 verschijnt een nieuw album en vanavond komen ze langs met hun eigen ‘pack’:  

Amaranthe 
Een ware metalhitmachine, waarin cleane vocalen, grunts, synths, oerdegelijke metalcore en melodieuze metal van de beste Zweedse school als een pakkend geheel je een paar goeie oorvijgen geeft. Met de hits ‘The Nexus’, ‘Drop Dead Cynical’ en ‘Amaranthine’ scoren ze miljoenen hits op YouTube. Niet vreemd, want deze Zweden zijn naast kneiterhard ook nog eens kneitercatchy. 

Kissin’ Dynamite 
De roedel wordt wakker gemaakt door de wolven van Kissin’ Dynamite die stevige classic hardrock mengen met vlijmscherpe pop en metal riffs.

Effenaar moeilijker te bereiken tijdens Glow

Let op: vanwege de verwachte drukte tijdens Glow is de binnenstad - en daarbij dus ook de Effenaar - moeilijker te bereiken en zullen parkeerplaatsen wellicht eerder vol zijn. Vooral de Dommelstraat heeft hiermee te maken. Let hier op wanneer je naar een concert gaat. Check hier de route van Glow 2018.

POWERWOLF - Army Of The Night (Official Video) | Napalm Records
Amaranthe - Maximize
KISSIN' DYNAMITE - Masterpiece (feat. Jennifer Haben) (Live) // official clip // AFM Records