Uitverkocht

De Grote Oud & Nieuw Tijdmachine


Tijdreizen met Superstijl en Hitszone


De Grote Oud & Nieuw Tijdmachine

De tijdmachine staat weer in de Effenaar voor een feest waar iedereen de tijd van zijn of haar leven heeft.

Ging het jaar snel voorbij, of juist heel langzaam? Dat maakt vanavond allemaal niets meer uit! De Grote Oud & Nieuw Tijdmachine zorgt ervoor dat iedereen in één gruwelijk party moment zit tijdens het eerste feestje van 2018. Reis heen en weer van de 00’s tot de 70’s. Terugkijken mag, vooruit-dromen moet, maar stilstaan is onmogelijk.  Het nu al epische nieuwe jaar brandt vannacht los in twee zalen met duizelingwekkende muzikale tijdreizen onder leiding van Superstijl en HITSZONE .

In de grote zaal gaat de tijdmachine onder leiding van Superstijl terug in de tijd. Maar jij bent natuurlijk degene die de tijdmachine bedient. En dat doe je door simpelweg te stemmen op een decennium en een muziekstijl. Elk kwartier start een verse ronde met nieuwe stijlen. Een grote teller houdt bij welke stijl de meeste stemmen heeft en hoe lang het nog duurt voordat die begint. Wordt het 80's Hiphop, 50's Rock 'n Roll, of 90's Rock? Jij bent aan de macht!

In de kleine zaal brengt HITSZONE je terug naar de tijd van paarse highlights, je eerste string en kotsen van de Blue Curaçao. Wij hebben de coolste 90’s en 00’s hits van Kazaa en Napster gedownload; van K-otic tot Limp Bizkit en van Missy Elliot tot de Spice Girls. Verwacht verder Break-Out! momenten, Hitkrant vibes, flippo’s, tamagotchi’s, confetti en véééél meer verrassingen op de dansvloer. Dus zorg dat je Furby genoeg te eten heeft gekregen, haal je wafeltang van zolder en flos je beugel, want vanavond ga je fuiven en schuifelen met HITSZONE!

Hitszone - Eindhoven - Spacekees - Aftermovie