Call It Off


homecoming show!


+ I AGAINST I + TUSKY


Call It Off

Eindhovens poppunk-trots viert topjaar met vette homecoming show in de Effenaar.

Sinds de release van hun eerste single 'Do It All Again' in 2013 hebben fakkeldragers van de Nederlandse poppunk Call It Off een momentum gecreëerd dat onbreekbaar lijkt te zijn. In enkele jaren tourde de band door Europa en China, kregen airplay op zowel nationale als internationale radio, en verzamelden meer dan een miljoen streams op Youtube en Spotify. Met twee goed ontvangen EP's op zak speelde Call It Off talloze shows, inclusief Paaspop en  Groezrock en openden ze voor poppunk legendes als New Found Glory, The Story So Far, The Wonder Years en Panic! At The Disco.

Na het tekenen van een contract met Sony Music Entertainment verscheen de single 'Abandoned', ondersteund met de bands eerste Nederlandse headline tour. Met hun nieuwe Death or Glory-tour in november en december, inclusief homecoming show in Eindhoven, laat Call It Off zien dat ze niet van plan zijn het rustig aan te doen.

+ I Against I
De carrière van de Dordtse poprockpunkers I Against I is er eentje met ups en downs. Begonnen in 1994 en gesneuveld in 2008. Vanaf 2017 weer herrezen, maar voor hoe lang? Verwacht de klassiekers van het vaderlandse punkgenre headcleaner en I’m a Fucked Up Dancer but My Moods are Swinging. Alleen sta niet raar te kijken als er wat nieuwe nummers voorbijkomen. Als hoofdmoot nog steeds heerlijk melodieuze, scherpe en meerstemmige punk. 

+ Tusky
Uit de as van John Coffey herrees TUSKY, punkrock uit Alblasserdam, hevig geïnspireerd op die coole grungebands uit de 90's.

Call It Off - Scream Your Heart Out
Call It Off - Abandoned
Tusky - You Will Not Regret This (Please Hold Still)