Effenaar 't Wasven


Anna Rune + Old Ditch Riverhoppers + Subterranean Street Society


Effenaar 't Wasven

Gratis genieten van live muziek in de natuur!

Het Wasven is meer dan een fijn stukje natuur in Tongelre waar je gaat joggen, fietsen of de hond uitlaten. Verstopt in het groen staat daar een boerderij met een restaurantje en een biologische bakker. En je vindt er ook een eeuwenoude plataan die is uitgeroepen tot een van de geluksplekken in Eindhoven. In dit betoverende stukje Eindhoven zorgt de Effenaar in samenwerking met Groendomein Het Wasven voor een extra dosis geluk. Op drie zomerse zondagen in juni, juli en augustus geniet je hier weer van fijne muziek en lekker eten en drinken. Dus stop je voetjes in je flip flops en hop,  Effenaar ’t Wasven.

Line-up zondag 25 juni:

Anna Rune
Sommigen zien haar als de Vlaamse Regina Spektor, andere geloven dat ze de onmogelijke liefdesbaby is van Rufus Wainwright, Sia, Patrick Watson en Laura Mvula. Voor ons is deze Belgische een belachelijk getalenteerde singer/songwriter.

The Old Ditch Riverhoppers
Vier energieke Utrechters die onverwoestbare bluegrass-klassiekers en authentiek fris eigen werk over je uitstorten. Bereid je voor op up‐tempo tracks vol vlijmscherpe banjo‐rolls, virtuoze mandolinetokkels en meeslepende murder ballads. Daar ga je niet bij stil blijven staan!

Subterranean Street Society
De inspiratiebronnen van dit internationale gezelschap zijn al even divers als het Wasven zelf. Met liefde voor de poëzie van Bob Dylan, de rock ’n roll van de Black Rebel Motorcycle Club en de melancholie van Damian Rice speelt de Subterranean Street Society het kippenvel op je armen.

Effenaar 't Wasven 2016
Anna Rune: Recoil - De Beste Singer-Songwriter van Nederland
The Old Ditch Riverhoppers - John The Man of Glass
Subterranean Street Society - Official trailer