Brant Bjork


featuring SEAN WHEELER


+ Komatsu


Brant Bjork

Voor liefhebbers van Kyuss, Fu Manchu, Desert Sessions en mister Brant Bjork!

Brant Bjork is wars van hypes of hokjesdenken en bracht onlangs met ‘Toa of the Devil’ gewoon weer een ouderwets eerlijk en vet rockalbum uit. En dat wordt bovendien nog eens dunnetjes overgedaan met een vet live album, dat hij opnam in Europa tijdens zijn vorige tour.

Brant Bjork, is allang niet meer die heerlijke drummer van Kyuss of Fu Manchu, maar een op zichzelf staand woestijn fenomeen. Hij voorziet ons - sinds zijn briljante debuut ‘Jalamanta’ - al bijna 20 jaar van albums met een mix van blues, hardrock, jazzy psychedelica en altijd met met die typische laid back desert vibe. Na de legendarische Slo Burn show van juli, komt nu die andere stonerheld uit Palm Springs weer eens naar Eindhoven. Sean Wheeler, nog zo'n woestijnlegende (o.a. Throw Rag) zal Brant tijdens enkele nummers bijstaan als zanger. 

Komatsu
Als je het hebt over het Eindhovense stoner-sludge-metal vlaggenschip - of moeten we bulldozer zeggen - dan heb je het over Komatsu. Met de muzikale wortels in de Amerikaanse stoner en sludge, en een all star team uit de Eindhovense rockcity bodem breekt deze band tot en met Zuid-Amerika aan toe zalen af. Vanavond rocken ze de boel los voor Brant. Oordoppen in, vadsige riffs go!

BRANT BJORK - Stackt (Official Video) | Napalm Records
BRANT BJORK and the Low Desert Punk Band - Controllers Destroyed | Napalm Records
Brant Bjork - Gods and Godesses (LOW DESERT PUNK) [Full Album]
Sean Wheeler