Word Up! XL: o.a. Sevn Alias + Josylvio + Equalz


+ Ons + Mula B + LouiVos + Miggs de Bruijn + Mystery Guest


i.s.m. Dynamo


Word Up! XL: o.a. Sevn Alias + Josylvio + Equalz

Nederlandse top notch van de hiphop bouwen een Eindhovens feestje.


‘Pull Up Gass’, want deze boys komen 30 juni met z’n allen over 'de linkerbaan' naar de Effenaar. En daar zijn we trots op, want laten we eerlijk zijn; Nederlandse hiphop is groter dan ooit! We bouwen een feestje met toppers als Sevn Alias en Josylvio, maar ook met lokale helden en onze partners van Dynamo! In totaal kondigen we 9 acts aan, dus watch this space!

Mula B & LouiVos
Afgelopen winter zette Mula B de hele scene op z’n kop met zijn track Meester Plusser, geadresseerd aan stadgenoot Frenna. Met de nodige punches, metaforen en agressieve delivery kantelde hij het internet volledig. Samen met Wilden Westen-maat LouiVos komt Mula B de Effenaar op z’n kop zetten met bangers als 'Challas', 'Dun Finesse', ‘Juice’ en 'Domme Jongens'.

Sevn Alias
Sevn Alias is de man van het moment. De rapper maakt rauwe, grimmige straatrap die overal in Nederland uit de auto's pompt en op de iPhones speelt, maar Sevn zelf kijkt voor inspiratie net zo goed naar de nietsontziende trap die er in Atlanta wordt gemaakt. Gassssssss!

Josylvio
Je kan hem met Yussef aanspreken, maar hij luistert ook naar de naam Joost. Voluit heet hij Joost Theo Sylvio Yussef Abdelgalil Dowib. Hij is de man met een Nederlandse moeder en een Egyptische vader, niet gek dus dat hij Nederlandse teksten mixt met Arabische invloeden. Onlangs dropte hij zijn album ‘2 Gezichten’. 

Equalz 
Dit Rotterdamse duo herken je aan hun altijd dansbare tracks, pakkende hooks en een overload aan feelgood op het podium. Met hun debuut EP ‘Update’ is Equalz klaar om de top te bestormen. ‘Zo Nice’!

Ons
Ons bestaat uit de beste nieuwe rappers uit de regio die na het winnen van de wedstrijd Punchlines een week keihard aan de slag zijn gegaan met ervaren producers en rappers. De verwachtingen zijn dus hoog!

Miggs de Bruijn
‘Oeh Le Le’, Moeten we dus held nog introduceren? Nee toch? Dat doet hij zelf wel. Vooruit, een paar feiten. Miggs is geboren in Congo, emigreerde op 8-jarige leeftijd samen met zijn moeder en broertje naar Nederland, raakte geïnspireerd door mannen als 50 Cent en deed mee aan THE NEXT MC van BNN. De rest is history.+ veel meer t.b.a.

Mystery Guest
Ja, wie dat is zou je wel willen weten hé? Maar we houden je nog even in spanning, want de mystery guest maken we later bekend. En geloof ons daar wordt je erg blij van! 

De leeftijd voor dit concert is 12+

Equalz - Ingang ft. Hef
Architrackz x LouiVos & Mula B - Gespend
Sevn Alias - Qifesh
Josylvio - Abu Dhabi ft. Kevin, Vic9 & Sevn Alias