Rondé


+ support


Rondé

Deze 'Serious Talents' komen de grote zaal veroveren!

RONDÉ; vijf letters, vijf bandleden, de Spaanse vervoeging van samenkomen. Het gelijknamige debuutalbum is nadrukkelijk de optelsom van de muzikale ideeën en talenten van alle vijf. Hun muziek is melodieus, poppy en een tikje mysterieus. Het ademt het zoekende levensgevoel en het nachtelijk dwalen van de rusteloze twintiger.

Hun debuut namen ze op in Berlijn samen met producer Niels Zuiderhoek (o.a. Kensington). De teksten van frontvrouw Rikki zijn vaak cryptisch, maar de liedjes gaan altijd over iets wat ze heeft meegemaakt. RONDÉ wil je met hun muziek vooral voor even deel uit laten maken van een groter geheel en in je vervoering brengen. Hoe dat voelt, dat maak je vanavond mee.

WULF

Wulf is de stem van ‘Summer On You’, dé zomerhit van 2016 van Sam Feldt, Lucas & Steve, featuring Wulf. Nog maar amper bekomen van dit enorme succes, met optredens op Mysteryland, Summer Festival in Antwerpen en Ushuaia op Ibiza, debuteert Wulf als soloartiest met de single ‘Mind Made Up’. Een fris, luchtig en positief nummer over kiezen voor je droom en daarvoor alles aan de kant zetten.

RONDÉ - Naturally (official video)
Wulf - Mind Made Up (Official video)