CFM


Gruismeel


+ The Hazzah


CFM

Briljante garage-double in het Stroomhuis!

De Europese tour van Doug Tuttle gaat helaas niet door. “Doug Tuttle decided to cancel the tour because he and his band are not ready to come overseas."

CFM
Charles Francis Moothart (CFM) is de missing link in de hedendaagse garagescene. Het glijmiddel tussen Black Sabbath en zijn boezemvriend Ty Segall (FUZZ), de briljante gitarist in de achtergrond (o.a. Ty Segall band) en het genie dat zich wekenlang opsluit in een, jawel, fokking garage met een tapemachine en een hoop fuzzpedalen. De laatste solo uitkomst daarvan heet ‘Still Life of Citrus and Slime’, dat dankzij de break up met zijn vriendin nog een extra lading fijn venijn en flinke frustratie meekreeg. In zijn live band rocken ook nog peeps uit Goggs en de band van Mikal Cronin. Je had al een kaartje toch, toch, toch?

The Hazzah
Flikker het vintagegeluid van The Allah-Las, de gekte van The Black Lips en kreunende orgeltjes van The Epislons op een hoop en je krijgt The Hazzah uit The Hazzahofstad.


Met de trein en met z’n tweeën? Dan raden we je aan gebruik te maken van het NS evenementenretour. Een dagkaart geldig voor twee personen op vrijdag, zaterdag of zondag vanaf 11.00 uur. Klik hieronder voor alle info.


CFM - The Stooge
The HAZZAH - XEX (Official Video)