Uitverkocht

DragonForce


+ Twilight Force


DragonForce

Speedmetal deluxe met een show waar je voor op je knietjes gaat.

Beter goed gejat... Deze tekst kwamen wij tegen op podiuminfo.nl en die is zo keihard spot on, dat we 'm integraal doorzetten;

"Melodische speedmetal die klinkt alsof je Stratovarius op 45 toeren draait. Volslagen maf, wild en vrolijk! Eindelijk weer eens een metalband die voor de fun gaat en wars is van moeilijk en cool doen. Het Britse DragonForce smijt alle hardrockclich├ęs van de afgelopen 35 jaar op een hoop en stuitert over het podium als een losgeslagen draak, onder aanvoering van een zanger met onweerstaanbaar hees Demis Roussos-timbre en een gitarist die zes keer zo snel soleert als Adje Vandenberg. De drummer is helemaal onnavolgbaar. Geweldige songs in Iron Maiden stijl, hilarisch en virtuoos, en zo razendsnel en quasi-chaotisch gespeeld dat je je oren niet gelooft. Weergaloos!!"

Twilight Force
The force is met ons vanavond, want DragonForce neemt Twilight Force mee en dat is een meer dan krachtige opener van de avond. Power metal tot the max met als inspiratie fantasy uit magische werelden waar helden nog helden zijn. Ze speelden al met grootheden als Sonata Arctica en Gloryhammer. Vanavond krijg je de dubbele force!

DragonForce - Through The Fire And Flames (Video)
TWILIGHT FORCE - Powerwind (OFFICIAL VIDEO)