Uitverkocht

Millionaire


+ Canshaker Pi


Millionaire

Millionaire is terug met een nieuwe plaat en komt gelukkig ook naar Eindhoven voor een dampende show met alle hits. Champagne!

En ze zijn weer on a high. Na een hiatus van twaalf jaar keert de band rond Tim Vanhamel (ex-Evil Superstars en ex-dEUS) terug met het album ‘Sciencing’ en dat is geil, zwoel, hitsig, donker, bizar en 100% Millionaire. Na een mooi rondje festivals keert de band terug voor een knallende rockfuif in de kleine zaal.

Het ‘hit’ album 'Paradisiac' werd in 2005 nog opgenomen door fanboy Josh ‘Queens of the Stone Age’ Homme, nu week Vanhamel uit naar elstudio in Costa Rica, van geluidstechnicus Jeff  Claeys (Admiral Freebee, Jon Spencer & The Blues Explosion). Resultaat is opnieuw een instant classic Millionaire album. Vet, duister, broeierig, swingend en dwingend.

Canshaker Pi
Canshaker Pi is ambitieus, één van de meest interessante indie bands uit eigen land, vrienden en fan van onze Mozes and the Firstborn en werkte in de studio samen met Stephen Malkmus van Pavement! Ervaren rotten dus? Ehm, nee, ze zijn net klaar met de middelbare school! Niet missen dus hoor, deze helden.

Millionaire - Love Has Eyes (official video)
MILLIONAIRE - I'm On A High (full monty)
Millionaire - I'm Not Who You Think You Are (official video)
Canshaker Pi - Over (Official Video)
Millionaire - Champagne