Afgelast

Folkfest presents: Dread Crew Of Oddwood + Circle J


+ David Gallows (Pyrates)


Folkfest presents: Dread Crew Of Oddwood + Circle J

Trossen los voor een folkpunk-avond piratenstijl!

Wegens productionele redenen is deze avond afgelast. Er komt geen vervangende datum. Reeds gekochte kaarten kunnen worden geretourneerd. Lees hier hoe je dat kan doen.

Deze geschifte piraten spelen geen suffe liedjes, ze bouwen een feestje. En ze doen dat met akoestische folkinstrumenten; accordeon, mandoline, bouzouki, fluit en speelgoedpiano! De Californiërs winden zaal na zaal om hun knokige vingertjes met een flinke dosis humor en hun puntige Celtic folk. Hoe ze dat noemen? Heavy Mahogany! Yup, alles met een knipoog, het hoeft niet always so serious toch? Trossen los!

Circle J
Als je van The Pogues, Flogging Molly, Dropkick Murphys, The Dreadnoughts, Mr Irish Bastard, Skontra houdt, of elke combinatie van die bands dan vindt je Circle J ook te gek. Deze energieke punkers zijn namelijk ook fan van deze helden. Lachen, gas erop en dansen maaarrrr.

Nog een klein toetje, want oo
k Pyrates zanger David Gallows  legt vanavond aan bij de Effenaar-steiger en vuurt met zijn XL kanon solo enkele vette songs naar het publiek. What a night!

THE DREAD CREW OF ODDWOOD - Sulfur (OFFICIAL VIDEO)
The Dread Crew of Oddwood — "Queen's Decree" Music Video
Circle J - The Wolves
David Gallows - The Pyrates - "The Old Dun Cow"