Uitverkocht

Koningsnacht Festival: o.a. De Jeugd van Tegenwoordig


+ 90's & 00's & hiphop dj-teams + Mashup Bands


Koningsnacht Festival: o.a. De Jeugd van Tegenwoordig

Waarschuwing: code oranje! De extreem dikke line-up van het Koningsnacht Festival veroorzaakt een dagen-durende extase. Hete hits uit de 90’s & 00’s, hip hop, mash up bands en R&B; iedereen voelt zich als Tante Lien, een kekke dancing queen. 


Het is feestival in de grote zaal! 
Want de Jeugd van Tegenwoordig doet het live. Yo, ze hebben hitjes voor je. Dus je kan weer dansen, dansen! En dan laten we Kees van Hondt los (je weet wel, die Lowlands elk jaar weer afsluit met een knetterend hoogtepunt). Hij overspoelt je met zijn gestoorde mix van carnavalsmuziek, polka en balkanbeats. En Rave van Fortuin bezorgt je een nog veul dikkere fissa dan ze al deden met Oud & Nieuw. Lekker uit je naadje op weerrrr zo’n lekker fout plaatje. Als een wervelwind bestormde Daisy’s DJ Team festivals als Paaspop en Solar. Vannacht laten ze de Effenaar kolken met alles van nu en toen, de hipste hiphop, de heetste house en de rauwste R&B. Tot draaitafelkoning David Ghetto de decks overneemt. Hij blaast je uit je sokken met R&B, HipHop, Dancehall, Disco en UK-House.

Line up: 
De Jeugd van Tegenwoordig (live)
Kees van Hondt
Rave van Fortuin
Daisy's DJ Team
David Ghetto

Kleine zaal: American High School Area
Vanavond dans jij de ballen uit je broek net als Stifler in American Pie en versier je ein-de-lijk die hete cheerleader, want de kleine zaal heeft een American High School thema! We versieren de gymzaal met ballonbogen, discobollen en sportvlaggen. En terwijl jij spiked punch drinkt uit een red cup, draaien onze dj’s je all-time-90’s-And-00’s-favourites: van Blink 182 en Taylor Swift tot Outkast en Westlife. 
Als de populairste boys uit de klas het podium betreden en live de beste nummers (van Teenage Dirtbag tot Stacey’s Mom) live door de speakers vlammen, bereik jij je volgende hoogtepunt van de avond. 

Line up:
Kings of Schrobbelér (live-covers/mash ups van de beste High School hits)
DJ Mir.I.Ami (90’s / 00’s / Hitszone) 
Pluk van de Partyflat (90’s / 00’s /Biki90)


De Jeugd Van Tegenwoordig - Sterrenstof
Daisy's DJ Team - Summer 2016
Kees van Hondt - 3e Keesdag 2015