Kunstbende


Kunstbende

Het is weer tijd voor de Brabantse Kunstbende Finale. Ruim 300 Brabantse trappelende jongeren tussen 13 en 18 jaar gaan de strijd met elkaar aan om een plek in de Landelijke Kunstbende Finale te veroveren. De categorieën zijn Muziek, Dans, Taal, Expo, Theater, Fashion en Film.

De Landelijke Kunstbende Finale vindt plaats op 1 juli op het Westergasfabriekterrein in Amsterdam. De Brabantse Kunstbende Finale van de categorie DJ wordt al eerder uitgevochten op 24 maart in Mezz, Breda. De deelnemers worden tijdens de Brabantse Finale beoordeeld door een professionele jury bestaande uit o.a. Arantxa Oosterwolde (model, bekend van o.a. HNTM 2016), Wouter Hardy (producer/songwriter bij Sony ATV, bekend van o.a. Kovacs) en Jamie Grant (actrice, bekend van o.a. Flikken Maastricht)

Programma:

13:00: Aftrap Brabantse Finale. Vervolgens presenteren alle talentvolle podiumbeesten, taalvirtuozen en kunstfreaks hun acts aan het publiek en de jury. 

18.30: De prijsuitreiking vindt plaats in de grote zaal van de Effenaar. Naast alle optredens bieden we een tof randprogramma met o.a. een heuse frietmachine, en Hub Towers, waar je je eigen songs kunt maken. 

Voor meer informatie bezoek je www.kunstbende.nl/noord-brabant. Kaarten voor de Brabantse Kunstbende Finale zijn te koop via www.effenaar.nl.  Kaarten voor jongeren t/m 18 jaar kosten € 4 per stuk (neem je ID mee). Kaarten voor bezoekers van 19 jaar en ouder kosten € 6 per stuk.