Bryan Adams


Radio Veronica presents


+ DI-RECT + K’s Choice + Dan Owen


Bryan Adams

Exclusief Nederlands optreden van deze rasartiest, plus special guests.

Bryan Adams tourt al ruim vier decennia over de wereld met hits als ‘Heaven’, ‘Summer of ‘69’, ‘Please Forgive Me’ en ‘(Everything I Do) I Do it For You’. Adams verkocht ruim 100 miljoen albums en is daarmee één van de bestverkopende artiesten die de wereld rijk is. 

Adams werd bekend bij het grote publiek met zijn album 'Reckless' uit 1984, waar onder andere de nummers ‘Cuts Like a Knife’ en ‘Summer of ‘69’ op staan. Zijn laatste album, 'Get Up' uit 2015, is alweer zijn 13e studioalbum en stond ook aan de basis voor zijn wereldtour waarmee hij afgelopen jaar in de Amsterdamse Ziggo Dome te zien was. Het concert van Bryan Adams op Strijp-S is geen onderdeel van de tour, maar is een exclusief optreden in Nederland. In combinatie met drie special guests belooft het een avondvullende show te worden in Eindhoven.

Bryan Adams is een van de meest gewaardeerde singer-songwriters en producers van zijn generatie, getuige de vele prijzen (een Grammy, drie Academy Awards, vijf Golden Globes en 20 Juno Awards) die hij al mocht ontvangen. Als rasechte artiest weet hij de passie voor zijn muziek te behouden en door te geven aan zijn publiek. 

Klik hier voor alle info.

Bryan Adams - Summer of 69

DI-RECT

De Haagse band DI-RECT werd inmiddels alweer 18 jaar geleden opgericht en is nog steeds even succesvol en geliefd. De band heeft inmiddels 7 albums, diverse top 10 hits, 2000 live shows en een groot aantal awards op zijn naam. Afgelopen februari bracht DI-RECT de single 'Ricochet’ uit en het nieuwe album 'Rolling with the Punches’ staat op de planning voor het einde van het jaar. Met verschillende live-shows en een nieuwe release op de agenda bewijzen de jongens van DI-RECT dat ze nog steeds een belangrijke rol spelen in de muziekindustrie.

K's CHOICE

K’s Choice werd opgericht door Sarah en Gert Bettens in 1992 en is nog steeds een van de grootste bands in België. Door de jaren heen heeft de band verscheidene top 10 albums gescoord die werden beloond met gouden en platina awards. De grote internationale doorbraak van de band kwam in 1995 met het nummer 'Not An Addict’ dat gezien mag worden als K’s Choice’s meest populaire hit. De band bestaat dit jaar 25 jaar en viert zijn jubileum met de release van het album '25’ waarop hun grootste hits te horen zijn.

Dan Owen

Met zijn gitaar, mondharmonica en rauwe stem creëert de jonge singer-songwriter Dan Owen al enkele jaren prachtige blues melodieën. Dan Owen stond eerder in Paradiso, op het 7 Layers festival en was ook te vinden op Eurosonic Noorderslag. De jonge down-to-earth artiest beweert beïnvloed te worden door de typische oude zwarte blues en zegt per ongeluk muzikant te zijn geworden. Tijdens optredens zingt hij zowel covers van traditionele blues als eigen materiaal dat meer in het singer-songwriter genre lijkt te vallen.