Eindhoven Psych Lab Presents: Föllakzoid + 4


+ TRAAMS + RMFTM + The Lucid Dream + Altin Gün + Modulab + Eindhoven Psych Lab VJ team + DJ Agua Rosa (Discos Horizontes)


Eindhoven Psych Lab Presents: Föllakzoid + 4

Eindhoven Psych Lab Presents deluxe met heerlijke neo-kraut, garage, psych en meer.

Check HIER het tijdschema.

Deze avond zal aanvoelen als een echte Eindhoven Psych Lab dag, met een heerlijke headliner en top notch bands die alle hoeken van de psych scene vertegenwoordigen. Neo-kraut, punk, Turkse psych, garage, futuristische visuals en sonische experimenten. Stap in deze heerlijke achtbaan, maak je gordel niet te vast en geniet van de rit.

Föllakzoid
Deze Chileense spacelords zijn altijd welkom. Afgelopen jaar headliners op Eindhoven Psych Lab en nu terug met vers werk en uiteraard de vertrouwde grooves die je binnen no time in een heerlijke trance brengen. Met hun laatste album 'III' uit 2015 zetten ze de standaard van de moderne psych.

Föllakzoid "Electric" (Official Music Video)

TRAAMS
Deze boys stonden al een tijd op de verlanglijst. Hun heerlijke mix van kraut, neo-punk en Britse lad vibes zorgen ervoor dat je snel aan het ‘Modern Dancing’ bent. Gegarandeerde hoogtepunt, met een dikke dosis energie. 

TRAAMS - A House On Fire (Official Audio)

The Lucid Dream
Volgens velen het hoogtepunt van Psych Lab 2015. Deze wolven in schaapskleren bedwelmen je met heerlijke lagen zoete reverb en sleuren je mee in hun draaimolen met gruizige stoten gitaar. Voor je het weet, ben je klaarwakker in deze ultieme psych droom.

The Lucid Dream - Bad Texan

RMFTM
Moeten we onze co-hosts nog voorstellen? Nee toch? Ze schitterden al vele malen tijdens Psych lab met eigen albumpresentaties en samenwerkingen met GNOD en The Cosmic Dead. Een van de beste moderne psych rockbands van het moment komt uit Eindhoven en die heet RMFTM.

Radar men from the Moon - "Surrealist Appearance" [Official video]

Altin Gün
Amerikaanse psychedelica en Britse folk landde aan het einde van de jaren 60 ook in Turkije en al gauw stonden daar nationale helden op die de eigen folktraditie combineerden met meer westerse klanken. Altin Gün gebruikt de muziek van o.a. Selda, Barış Manço en Erkin Koray en maakt daar een supervet en dansbaar feestje van. Van west naar oost en weer terug naar west dus!

Modulab
Met Stefan Robbers (Acid Junkies) aan het roer zullen de mannen van Modulab de plek overnemen van de traditionele concert-dj en hun modulaire synths laten grommen, zoomen en bliepen. Modulab klinkt niet alleen vet, het ziet er ook siuper indrukwekkend uit.

Mogelijk gemaakt met steun van